Γιάννης Καφενταράκης: «Η ανάδειξη νέας διοίκησης είναι πλέον θέμα χρόνου»

Γιάννης Καφενταράκης: «Η ανάδειξη νέας διοίκησης είναι πλέον θέμα χρόνου»

Δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Γιάννη Καφενταράκη, για την απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του Βαγγέλη Σουφλέρη…

«H ύστατη προσπάθεια του κ. Βαγγέλη Σουφλέρη, για ματαίωση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Φεβρουαρίου 2018, έπεσε στο κενό. Το δικαστήριο του Πειραιά, απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα και ως εκ τούτου, η ανάδειξη νέας διοίκησης είναι πλέον θέμα χρόνου. Μιας διοίκησης σταθερής και ενωτικής, η οποία θα έχει πρώτο και μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του τζούντο και την ανάδειξή του σε πρώτο μαχητικό άθλημα στην Ελλάδα.

Εκτός όλων των άλλων, το νέο ΔΣ που θα προκύψει σε 15 ημέρες, είναι υποχρεωμένο να εξετάσει σε βάθος τις ημέρες και τα έργα της προσωρινής διοίκησης, αφού κάποιες από τις αποφάσεις της, βρίσκονται στα όρια της παραβατικότητας. Δεν έχουμε τάσεις ρεβανσισμού, ωστόσο τα σωματεία του τζούντο είναι υποχρεωμένα να μάθουν την αλήθεια. Κι αυτό ακριβώς θα φροντίσουμε να κάνουμε γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά.

Τα σωματεία θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι ο χρόνος που χάθηκε μέχρι να αποκατασταθεί η νομιμότητα των πολλών και όχι του ενός, θα κερδηθεί το δυνατόν πιο σύντομα. Οι αθλητές θα είναι και πάλι οι πρωταγωνιστές, όπως και τα σωματεία.

Εύχομαι η τρικυμία που προκλήθηκε στο χώρο του τζούντο, από τις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων ανθρώπων, να έχει περάσει οριστικά. Για το καλό του αθλήματος».

X