Ενημέρωση για τη δυνατότητα πραγματοποίησης ελέγχου Rapid test πριν την αναχώρηση των πούλμαν

Ενημέρωση για τη δυνατότητα πραγματοποίησης ελέγχου Rapid test πριν την αναχώρηση των πούλμαν

Ενημερώνουμε τα σωματεία μέλη μας ότι θα υπάρξει δυνατότητα πραγματοποίησης ελέγχου Rapid test πριν την αναχώρηση των πούλμαν για όσους θα λάβουν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (αθλητές/τριες, προπονητές, συνοδοί).

Το κόστος του τεστ θα είναι 10 ευρώ. Όσοι πραγματοποιήσουν τον έλεγχο την Παρασκευή θα είναι καλυμμένοι για τη συμμετοχή τους και στα δύο πρωταθλήματα, εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν και στις δύο διοργανώσεις.

Παρακαλούνται τα σωματεία που θέλουν να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία να αποστείλουν στο email της Ομοσπονδίας τα ονοματεπώνυμα των – προς έλεγχο – ατόμων, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους, μέχρι την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 στις 15:00.

Όσοι μετακινηθούν με δικό τους μέσο θα πρέπει να φροντίσουν να προσκομίσουν τα σχετικά αποτελέσματα των τεστ στο ξενοδοχείο που θα διαμείνουν, καθώς και όπου αλλού θα ζητηθούν.

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν στο email του υπευθύνου του σωματείου και θα πρέπει να ανέβουν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην ίδια όπου γίνεται και η δήλωση συμμετοχής, θα βρείτε οδηγό για την μεταφόρτωσή του αποτελέσματος στην πλατφόρμα. Σημειώστε, πως η λειτουργία της μεταφόρτωσης δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένη.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε και νωρίτερα, όσοι κατέχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης/νόσησης, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού καλούνται να ανεβάσουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά και δεν υποχρεούνται σε έλεγχο.

X