Δώδεκα χώρες έχουν δηλώσει έως τώρα συμμετοχή στο 1st Chania Cadet European Judo Cup 2019

Δώδεκα χώρες έχουν δηλώσει έως τώρα συμμετοχή στο 1st Chania Cadet European Judo Cup 2019

«Σάρκα και οστά» αρχίζει να παίρνει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο τζούντο για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 18 ετών (Cadet European Judo Cup 2019) που θα φιλοξενηθεί στα Χανιά το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου. Ήδη 12 χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή, ενώ άλλες τέσσερις, για την ώρα, θα έχουν παρουσία μόνο στο κομμάτι της διαιτησίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες από 20 χώρες θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, που είναι ενταγμένο στο επίσημο αγωνιστικό καλαντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι Ουζμπεκιστάν, ΗΠΑ, Τουρκία, Ελβετία, Ρωσία, Πολωνία, Νορβηγία, Κιργιζστάν, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Τσεχία, Κύπρος, Βέλγιο, Αυστρία και φυσικά η Ελλάδα.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού (5-6/10), όπως και το προπονητικό καμπ, που θα γίνει αμέσως μετά (7-10/10) στο κλειστό του Ταυρωνίτη, το οποίο επίσης εντάσσεται στο καλαντάρι της EJU. Ήδη τα μαγευτικά Χανιά ετοιμάζονται να φορέσουν τα καλά τους για να υποδεχθούν, σε περίπου ένα μήνα, τους αυριανούς πρωταγωνιστές του αθλήματος, κάτι που φάνηκε από τις συναντήσεις των εκπροσώπων της ΕΟΤ με φορείς της πόλης.

Να θυμίσουμε ότι το διεθνές τουρνουά διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο με την αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων, του Επιμελητηρίου Χανίων και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων.

X