Δήλωση συμμετοχής αθλητών και προπονητών στα Ευρωπαϊκά κύπελλα  

Δήλωση συμμετοχής αθλητών και προπονητών στα Ευρωπαϊκά κύπελλα  
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν από 1η έως 3η θέση στα πρόσφατα Πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων/νεανίδων και νέων ανδρών/νέων γυναικών, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα που θα γίνουν σε Αττάλεια και Σεράγεβο. Εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να το δηλώσουν έως και τις 8 Φεβρουαρίου για να μπορέσει να γίνει κράτηση σε ξενοδοχείο. Η διαμονή υποχρεωτικά θα γίνει στα επίσημα ξενοδοχεία των διοργανώσεων (2-5 ημέρες για τη διοργάνωση & 2-3 ημέρες για τα καμπ). Πρέπει να διαθέτουν κάρτες jumas σε ισχύ (τόσο οι αθλητές όσο και οι προπονητές), judoki approved καθώς και backnumber. Τα έξοδα συμμετοχής καλύπτονται από τους ενδιαφερόμενους.
 
Οι ίδιοι αθλητές/αθλήτριες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και στα επόμενα Ευρωπαϊκά κύπελλα τα οποία είναι αναρτημένα στο αγωνιστικό καλαντάρι της ΕΟΤ.
 
Επίσης, για να μπορέσει κάποιος να συμμετέχει σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με έξοδα της ομοσπονδίας, θα πρέπει να λάβει μέρος υποχρεωτικά σε 2-3 τουρνουά και να έχει κατακτήσει από 1η έως 5η θέση.
X