Αύριο (30/5, 13:00) στην Περιφέρεια Κρήτης, η συνέντευξη Τύπου ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βετεράνων

Αύριο (30/5, 13:00) στην Περιφέρεια Κρήτης, η συνέντευξη Τύπου ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βετεράνων

Με τη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 13:00 στην Περιφέρεια Κρήτης, ανοίγει ουσιαστικά η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τζούντο βετεράνων, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» από 2 έως 5 Ιουνίου. Την κορυφαία αγωνιστική εκδήλωση της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας (σ.σ. οι αφίξεις στην Κρήτη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα ξεπεράσουν τις 600), στην οποία θα συμμετέχουν περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες από 31 χώρες, συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Περιφέρεια Κρήτης, ενώ γίνεται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς επίσης εκπρόσωποι της Περιφέρειας, του Δήμου Ηρακλείου και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Την ΕΟ Τζούντο θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρός της, Δημήτρης Μιχαηλίδης καθώς και ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης.

Η τελετή έναρξης θα γίνει την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 15:30. Τις τρεις πρώτες ημέρες της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθούν τα ατομικά, ενώ την τελευταία το ομαδικό. Οι αγώνες, καθ` όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα εκκινούν στις 09:30 και οι τελικοί στις 16:00 εκτός της Κυριακής που θα πραγματοποιηθούν στις 14:30. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

X