Ανακοίνωση για το Βαλκανικό πρωτάθλημα U13 – H προκήρυξη

Ανακοίνωση για το Βαλκανικό πρωτάθλημα U13 – H προκήρυξη
Ενημερώνουμε τα σωματεία ότι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων Β, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Σίμπιου της Ρουμανίας στις 17 και 18 Ιουνίου 2023, η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο θα λάβει μέρος  με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες ανά κατηγορία, δηλαδή όσους έχουν κατακτήσει την πρώτη και δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του έτους 2023.
 
Η Ε.Ο.Τζούντο θα ναυλώσει πούλμαν για τη μετακίνηση των αθλητών/τριών και προπονητών.
 
Δικαίωμα επιβίβασης θα έχουν όλοι οι αθλητές που θα συμμετάσχουν καθώς και ένας προπονητής ή συνοδός ανά ομάδα.
 
Τα σωματεία  θα πρέπει εγγράφως να δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 8 Ιουνίου τους αθλητές/τριες  και τον προπονητή/συνοδό που θα μεταβούν στη Ρουμανία καθώς επίσης και το μέγεθος του t-shirt  που φορούν.
 
Όλοι/ες οι αθλητές/τριες που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να διαθέτουν διαβατήριο, υπεύθυνη δήλωση απο τους ΔΥΟ γονείς τους  ότι επιθυμούν τη μετάβαση και τη συμμετοχή του παιδιού τους στους Βαλκανικούς Αγώνες στη Ρουμανία, άσπρο και μπλέ τζούντογκι, καθώς επίσης θα πρέπει να διαθέτουν ευρωπαική κάρτα ασφάλισης.
 
 
Το κόστος της συμμετοχής, διαμονής και διατροφής  στο Βαλκανικό πρωτάθλημα είναι 160 € ανά αθλητή ενώ για τους συνοδούς και προπονητής το κόστος είναι 140 €. 
 
 
Στη δήλωση συμμετοχής παρακαλούνται τα σωματεία να συμπληρώσουν τα πλήρη στοιχεία των αθλητών και συνοδών- Ονοματεπώνυμο – ημερομηνία γέννησης – αρ.διαβατηρίου – ημερομηνία λήξης διαβατηρίου προκειμένου να σφραγισθούν για τις δημόσιες αρχές των συνόρων.
 
 
X