Ανακοίνωση για το Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων Α` – Προκήρυξη

Η Ε.Ο.Τζούντο πρόκειται να συμμετάσχει στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων Α,  το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη  Podgorica / MONTENEGRO στις 27 και 28 Μαίου 2023.

Η αποστολή θα ταξιδεύσει οδικώς στο Μαυροβούνιο με πούλμαν το οποίο θα ναυλώσει η Ομοσπονδία.

Δικαίωμα συμμετοχής, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της Βαλκανικής Ομοσπονδίας, έχουν τέσσερεις αθλητές άνα κατηγορία και σύμφωνα με αυτούς μπορούν να λάβουν μέρος και οι τέσσερεις μεταλλιούχοι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων του 2023. Σημειώνεται ότι μόνο οι μεταλλιούχοι θα λάβουν μέρος στους αγώνες

Τα έξοδα διαμονής στο ξενοδοχείο είναι 70 € ανα διανυκτέρευση (υποχρεωτικά δύο διανυκτερεύσεις) με πλήρη διατροφή, ενώ τα έξοδα συμμετοχής είναι 20 € ανά αθλητή,

Τα έξοδα της ναύλωσης του πούλμαν θα βαρύνουν την Ε.Ο.Τζούντο.

Οι αθλητές οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει :

να δηλώσουν, εγγράφως μέσω των σωματείων τους, την πρόθεσή τους  έως τις 8 Μαίου 2023

να φροντίσουν να έχουν διαβατήριο ( είναι υποχρεωτικό)

να διαθέτουν άσπρο και μπλε τζουντόγκι

να εκδοθεί στο όνομά τους ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης

να έχουν κατά τη μετακίνησή τους υπεύθυνη δήλωση των ασκούντων τη γονική μέριμνα, η οποία να αναγράφει ” επιτρέπω στον υιό μου/κόρη μου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο …………..να λάβει μέρος ,ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Τζούντο Παίδων /Κορασίδων,  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο στις 27 και 28 Μαϊου 2023, ”

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ