ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ανακοίνωση για το Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Β` (Πάλε, 24-25/9) – H προκήρυξη

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ανακοίνωση για το Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Β` (Πάλε, 24-25/9) – H προκήρυξη

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί στην πόλη ΠΑΛΕ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης το βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Β’ (για παιδιά γεννημένα το 2010-2011).

Η Ελληνική ομάδα θα συγκροτηθεί από τους αθλητές και της αθλήτριες που κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στη κατηγορία τους στο τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων Β. Σε περίπτωση μη συμμετοχής ενός εκ των δύο πρώτων θα αγωνιστεί ο αθλητής/τρια που έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στην ίδια κατηγορία στο ίδιο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

H Ομοσπονδία θα ναυλώσει πούλμαν για τη μετάβαση της ομάδας στη Βοσνία, παρακαλείσθε όπως δηλώσετε άμεσα – και οπωσδήποτε το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο directorhjf@yahoo.gr τους αθλητές και τις αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς και τους συνοδούς.

Η Ομοσπονδία θα καλύψει τη δαπάνη για τη μετάβαση προς και από τη Βοσνία . Η διαμονή – διατροφή θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες (55 ευρώ/ημέρα ανά άτομο Χ 2 διανυκτερεύσεις, με πλήρη διατροφή).

Όλοι οι αθλητές/αθλήτριες θα πρέπει να έχουν διαβατήριο, ασφάλεια και υπεύθυνη δήλωση ΚΑΙ των δύο γονέων ότι τους επιτρέπουν τη μετακίνηση στη Bοσνία και τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

ΣΗΜ : Οι συνοδοί της αποστολής θα ταξιδεύσουν με διαβατήριο ή με ταυτότητα νέου τύπου ( ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ).

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ 

 

Για την Ε.Ο. Τζούντο

X