ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΕΦ/ΝΕ & ΝΑ/ΝΓ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΕΦ/ΝΕ & ΝΑ/ΝΓ

Πειραιάς,  7 Ιουλίου 2021

Δήλωση των Συνοδών, Προπονητών και βοηθών Προπονητών

Σχετικά με την δήλωση Συνοδών, Προπονητών και βοηθών Προπονητών διευκρινίζουμε τα παρακάτω :

Ο Συνοδός της ομάδας μπορεί να δηλώνεται πλέον στην πλατφόρμα.

Προσοχή! Οι συνοδοί δεν μπορούν να είναι αθλητές, δεν μπορούν να “κοουτσάρουν” τους αθλητές, οπότε και δεν θα μπορούν να βρίσκονται στην καρέκλα του προπονητή, όταν αγωνίζεται κάποιος αθλητής του σωματείου, όπως και δεν θα μπορούν να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο.

Υπενθυμίζουμε, ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους θεατές στο στάδιο!

Οι Βοηθοί Προπονητών νοούνται μόνο όσοι είναι κάτοχοι άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.
Σε περίπτωση που για κάποιο σωματείο αγωνίζονται (όχι μόνο δηλώνονται) την ημέρα των αγώνων περισσότεροι από 8 αθλητές, το σωματείο κατέχει το δικαίωμα να έχει και βοηθό προπονητή.

Τεστ Covid-19

Κάθε υπεύθυνος συνοδός ή προπονητής σωματείου θα προσκομίζει τα αρνητικά Covid-19 τεστ της ομάδας του, για να μπορεί στη συνέχεια να πάρει δωμάτιο, αλλά και διαπιστεύσεις.

Το τεστ μπορεί να προσκομίζεται με τη μορφή ψηφιακού ή εκτυπωμένου αντιγράφου.

Το τεστ που θα ανέβει στην πλατφόρμα μπορεί να είναι και το μήνυμα που έρχεται ατομικά σε καθέναν στο κινητό του (screenshot, με την προϋπόθεση να καθίσταται σαφές πως αφορά το εν λόγω άτομο και είναι αρνητικό αλλά να φαίνεται και η ημερομηνία που ελήφθη το δείγμα) και όχι αυστηρά το εργαστηριακό τεστ.

Σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες της ΓΓΑ όλοι όσοι έχουν νοσήσει από Covid-19, είτε έχουν εμβολιαστεί πλήρως  και κατέχουν πιστοποιητικό για κάποια από τις δυο περιπτώσεις δεν υποχρεούνται σε έλεγχο για Covid-19.

Ξενοδοχείο

Σημειώνεται, ότι στα Ξενοδοχεία θα διαμείνουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν δηλωθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Μεταφορά αθλητών

Τα λεωφορεία της διοργάνωσης αναλαμβάνουν τη μεταφορά των αθλητών όχι μόνο προς τη Λάρισα, αλλά και την επιστροφή αυτών.

Λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης την οποία διανύουμε,  παρακαλούμε να συνεργαστείτε στο έπακρο με την οργανωτική επιτροπή και τις προσπάθειές της να τηρηθούν όλα τα μέτρα, που προβλέπονται από

Η μετακίνηση των αθλητών προς/από τη Λάρισα δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει με τα λεωφορεία της διοργάνωσης.

Από την Ε.Ο. Τζούντο

X