Ανακοίνωση για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών

Ανακοίνωση για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο διά της παρούσης, σας ενημερώνει ότι απέστειλε στα προσωπικά email όσων νομιμοποιούνται, ηλεκτρονικό σύνδεσμο με τον οποίο θα μπορούν να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση της 29ης Μαρτίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ., μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης Zoom. Απαραιτήτως κατά την είσοδο τους να αναγράφουν το ονοματεπώνυμο τους.

Όποιος νομιμοποιείται να μετέχει στη Γενική Συνέλευση, είτε με δικαίωμα ψήφου είτε με δικαίωμα λόγου και δεν του έχει έρθει ο σχετικός σύνδεσμος στην ηλεκτρονική του διεύθυνση, παρακαλούμε να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΟΤ  (email: directorhjf@yahoo.gr )

Σας υπενθυμίζουμε πως όλες οι ψηφοφορίες θα γίνουν μέσω της διαδικτυακής κάλπης ΖΕΥΣ για την οποία έχετε ενημερωθεί και θα ενημερώνεστε σχετικά με ηλεκτρονικά μηνύματα (email) από την Εφορευτική Επιτροπή.

Παρακαλούμε όποιος δεν έλαβε email, σχετικά με τη ψηφοφορία, να επικοινωνήσει άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΟΤ (email: directorhjf@yahoo.gr ), προκειμένου να ενημερωθεί η Εφορευτική Επιτροπή.

X