Ανακοίνωση για τα προσεχή Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ανακοίνωση για τα προσεχή Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων Α – Κορασίδων Α και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Φίλιππος Αμοιρίδης στην Ξάνθη.
Τα πανελλήνια πρωταθλήματα Παίδων Β –Κορασίδων Β και Εφήβων – Νεανίδων θα διεξαχθούν επίσης στο Κλειστό Γυμναστήριο Φίλιππος Αμοιρίδης στην Ξάνθη το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018.
Η Ομοσπονδία θα καλύψει τη μετακίνηση των ομάδων με πούλμαν τα οποία θα αναχωρήσουν από Αθήνα για Ξάνθη ΜΟΝΟ την Παρασκευή 16 Μαρτίου και θα επιστρέψουν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων. Η μετακίνηση των αθλητών και αθλητριών καθώς και των προπονητών είναι ΔΩΡΕΑΝ. (Δικαιολογείται ένας προπονητής για ομάδα μέχρι 10 ατόμων).
Τα σωματεία θα πρέπει να δηλώσουν προκαταρκτικά τον συνολικό αριθμό των ατόμων που θα επιβιβαστούν στα πούλμαν ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι τις 7 Μαρτίου 2018 είτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είτε με φαξ στην Ομοσπονδία.
Οι προκηρύξεις των αγώνων θα ανακοινωθούν αυτήν την εβδομάδα. Η διαμονή και η διατροφή ΔΕΝ καλύπτεται από την Ομοσπονδία. Στις προκηρύξεις θα αναφέρονται προτεινόμενα ξενοδοχεία προκειμένου τα σωματεία να προβούν σε κρατήσεις.

Από την Ε.Ο. Τζούντο.

X