6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019

6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, Ο.Α.Κ.Α. στο Μαρούσι, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τις Αθλητικές Ομοσπονδίες και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας.

Στις αθλητικές δραστηριότητες στο Ο.Α.Κ.Α. παραβρέθηκε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, η Υφυπουργός Παιδείας κα. Σοφία Ζαχαράκη και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτάς.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, περίπου τρεις χιλιάδες, μαθητές/μαθήτριες από σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Αττικής οι οποίοι/ες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε πλήθος αθλημάτων παρουσία διακεκριμένων αθλητών και προπονητών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο έδωσε το βροντερό παρών με αντιπροσώπους της, τον Πρόεδρο Σχολικών Αγώνων κ. Καρασαββίδη Γεώργιο και τον Πρόεδρο Ιεραρχίας και Νταν κ. Χεκίμογλου Νικόλαο, τα μέλη της επιτροπής Ιεραρχίας και Νταν κ.Πασχάλη Γεώργιο και κ.Τσαπάρα Ιωάννη, τον βοηθό του εθνικού μας προπονητή κ.Ηλιάδη Νικολάου, κ. Ντούρου Γκογκουα, τους προπονητές συλλόγων κ. Γράψα Αθανασίο και κ.Παπαχρηστίδη Ιωάννη.

Οι αγαπημένοι μας μεγάλοι πρωταθλητές του τζούντο, η κα Καραγιαννοπούλου Μαρία- Ολυμπιονίκης και ο Ντανατσίδης Αλέξιος – Παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν εκεί για να παρουσιάσουν το μεγαλείο του αθλήματός μας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και πολλοί άλλοι πρωταθλητές και λάτρεις του αθλήματος, για να βοηθήσουν με χαρά στη επίδειξη του μεγάλου αυτού Ολυμπιακού Αθλήματος.

Η Ε.Ο.Τζούντο θα στηρίζει πάντα τις πρωτοβουλίες για την προώθηση του Αθλητισμού στη χώρα μας.

X