Σεμινάριο οργάνωσης και κριτών αγωνιστικού ΚΑΤΑ – Αθήνα 2018

Σεμινάριο οργάνωσης και κριτών αγωνιστικού ΚΑΤΑ – Αθήνα 2018

Το Σαββατοκύριακο, 14 και 15 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, το πρώτο σεμινάριο για το αγωνιστικό ΚΑΤΑ.
Το Σεμινάριο έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Oasis στην Γλυφάδα και στο dojo του Αγ. Κοσμά. Ο εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Michel Kozlowski (7th dan EJU/IJF Commissioner).

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι 38 συμμετέχοντες παρακολούθησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο που αφορούσε,  τόσο στο έργο των κριτών, όσο και στην εν γένει διοργάνωση, αλλά και την οργάνωση των αγώνων.

Το αγωνιστικό ΚΑΤΑ, που τώρα ξεκινάει στην Ελλάδα, ανοίγει νέους δρόμους στην ανάπτυξη του αθλήματός μας και αναμένεται να δώσει περαιτέρω ώθηση και πιο ολοκληρωμένη διδασκαλία, διότι:

  • Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του JUDO και αποτελεί την πεμπτουσία του,
  • Δίνει μια ακόμα προοπτική στον σύλλογο, ώστε ένας δυνητικά ασκούμενος να ασχοληθεί με τo άθλημα, εξασκώντας τα ΚΑΤΆ
  • Δίνει κίνητρο και στόχο στους ασκούμενους να γίνονται διαρκώς καλύτεροι, εφόσον θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αγώνες.

Η Ε.Ο.Τζούντο, αντιλαμβανόμενη τα παραπάνω, επενδύει στο αγωνιστικό ΚΑΤΑ ευελπιστώντας και φιλοδοξώντας να το αγκαλιάσουν όλοι οι άνθρωποι του JUDO, ώστε όλοι να έχουν απολαβές από τα οφέλη του.

Τέλος και για όλα τα παραπάνω, η Ε.Ο.Τζούντο διοργανώνει υπό την αιγίδα της αγώνες ΚΑΤΑ την 20/10/2018 δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα, το ενδιαφέρον της για ανάπτυξη κι ευημερία του JUDO σε όλα τα επίπεδα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑ

X