Όταν ο Μάκης (Τριανταφυλλόπουλος) συνάντησε τον Ηλία (Ηλιάδη)

Φίλος του τζούντο αποδείχτηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μαζί με τις δύο κόρες του, παρακολούθησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών. Ο ιδιοκτήτης του zougla.gr βρέθηκε στις εξέδρες της ολυμπιακής εγκατάστασης των Ανω Λιοσίων και είδε τις προσπάθειες των καλύτερων Ελλήνων τζουντόκα. Μάλιστα, ζήτησε να συναντηθεί με τον Ηλία Ηλιάδη και να συζητήσει μαζί του.

Ο αποκαλυπτικός δημοσιογράφος, θαυμαστής του Ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή, τον ρώτησε για τις προπονήσεις και τους στόχους του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ακόμη θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνες τζουντόκα και τις συνθήκες κάτω απ΄τις οποίες προπονούνται. Ο Ηλίας Ηλιάδης εξήγησε τις δυσκολίες του αθλήματος και αναφέρθηκε και στη νέα γενιά του ελληνικού τζούντο.

Στη συζήτηση πήραν μέρος ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης και ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης. Μίλησαν για τις προοπτικές και την ανάπτυξη του αθλήματος, αλλά και τα θέματα επιχορήγησης και στήριξης του τζούντο από την πολιτεία. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη δουλειά που γίνεται από την ομοσπονδία και προσέθεσε ότι η Πολιτεία θα πρέπει να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το άθλημα που έχει φέρει τόσες επιτυχίες στη χώρα μας.

X