Υψηλές παρουσίες στο «Ακρόπολις»

Υψηλές παρουσίες στο 1o διεθνές τουρνουά ανδρών/γυναικών «Ακρόπολις». Δύο από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του παγκοσμίου τζούντο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EJU), Μάριους Βίζερ και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (IJF), Χουάν Κάρλος Μπάρκος, θα βρεθούν στην Αθήνα το διήμερο 2-3 Ιουνίου με αφορμή το διεθνές τουρνουά. Η διοργάνωση, η οποία ως γνωστόν θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ, είναι αφιερωμένη στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Η παρουσία των δύο ανδρών στην Ελλάδα, προσδίδει στο διεθνές τουρνουά χαρακτήρα test event, εν όψει και της «προαγωγής» του σε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 2008 και σε Super A από το 2009.

 

«Η ανοδική πορεία του αθλήματος στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τις καλές σχέσεις που έχει αναπτύξει η ΕΟΤ με την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία, υποχρεώνουν δύο από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του τζούντο να βρεθούν στη χώρα μας. Η διοργάνωση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουμε για ακόμη μία φορά το βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται η ομοσπονδία. Η πορεία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, μας αναγάγει σε μία από τις πρώτες ομοσπονδίες στην Ευρώπη κι αυτό δεν περνάει από κανέναν απαρατήρητο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΤ, Βαγγέλης Σουφλέρης, ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην αυριανή (12:00) συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στα γραφεία της ομοσπονδίας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου θα δώσουν ακόμη ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Ηλίας Ηλιάδης.

X