Τον Ηλία Ηλιάδη βράβευσε η Εθνική Τράπεζα

Τον Ολυμπιονίκη της Αθήνας, Ηλία Ηλιάδη, βράβευσε σήμερα σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Μέγαρο Μελά, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Τάκης Αράπογλου.

 

«Το ευρύτατο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της τράπεζας, μεταξύ πολλών άλλων πρωτοβουλιών, στηρίζει σε εθνικό επίπεδο τον αθλητισμό που προωθεί την άμιλλα και τα αθλητικά ιδεώδη μέσα στο πλαίσιο του `ευ αγωνίζεσθαι`», δήλωσε στο χαιρετισμό του ο κ. Αράπογλου ο οποίος βράβευσε τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν στα χορηγικά προγράμματα της Εθνικής Τράπεζας και εκπροσώπησαν τον ελληνικό αθλητισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (Νικολαίδης, Δεβετζή, Εξάρχου, εθνικές ομάδες ενόργανης-ρυθμικής γυμναστικής).

 

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Ηλιάδης, είχε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορηγό του επισημαίνοντας ότι «…σε μία δύσκολη στιγμή για μένα, με την άτυχη στιγμή που είχα στο Πεκίνο, η Εθνική Τράπεζα στάθηκε στο πλευρό μου. Της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και δεσμεύομαι πως ότι δεν πέτυχα στην Κίνα, θα το κάνω πραγματικότητα σε τέσσερα χρόνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Οφείλω στην Ελλάδα και στο χορηγό μου, ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο».

 

Το «παρών» στην εκδήλωση, έδωσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Νίκος Ηλιάδης.

 

Με τη χορηγική στήριξη των αθλητών αυτών για την προετοιμασία και τη συμμετοχή τους σε μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η Εθνική Τράπεζα έχει συμβάλλει σε μοναδικές διακρίσεις για τη χώρα μας. Η Εθνική Τράπεζα, με το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Δράσης «Ευθύνη», αποδεικνύει έμπρακτα το διαχρονικό της ενδιαφέρον και την ευαισθησία της για την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

X