Την 9η θέση πήραν οι Διονύσης και Βασίλης Ηλιάδης

Φινάλε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Super A του Ρότερνταμ, με δύο ένατες θέσεις για τα ελληνικά χρώματα. Πρωταγωνιστές οι Διονύσης και Βασίλης Ηλιάδης, οι οποίοι πετυχαίνοντας δύο και μία νίκη αντίστοιχα, πρόσθεσαν κάποιους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

 

Όπως και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο, έτσι και σήμερα, η πορεία του Διονύση Ηλιάδη (-100κ.) προς τη διάκριση, σταμάτησε στον Ολλανδό Έλκο Φαν ντερ Γκέεστ. Ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου στα προκριματικά δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση του Εσθονού Σάντερ Μαριπού, όμως στη συνέχεια δεν είχε την ίδια τύχη με αντίπαλο τον Ρώσο Ασλάν Ουνασκοτλόφ. Τα ρεπεσάζ του έδωσαν την ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες, επικρατώντας με Ippon του Ισπανού Χοσέ Μαρία Φερναντέθ Πορτάλ, για να βρεθεί στο δρόμο του ο Γκέεστ από τον οποίο γνώρισε εκ νέου την ήττα μένοντας στην 9η θέση.

 

Όσον αφορά στον Βασίλη Ηλιάδη, ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επικρατώντας με Ippon του Ιταλού Αλεξάντρο Φρέζα, όμως τόσο με τον Ρώσο Αλεξάντερ Μικχαίλιν στα προκριματικά, όσο και με τον Γάλλο Ζαν-Σεμπαστιάν Μπονβοϊσίν στα ρεπεσάζ δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά, μένοντας εκτός επτάδας.

 

LINKS

Contest Sheet & Results -100kg

Contest Sheet & Results +100kg

X