Την Κυριακή 22 Μαρτίου το τουρνουά του ΕΟΣ Αχαρνών

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών (ΕΟΣ Αχαρνών), διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαρτίου, τουρνουά τζούντο στο κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χολίδης». Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από Junior Β` (γεννηθέντες/είσες το 2002-2003), έως και έφηβοι-νεάνιδες.

 

«Το 2ο τουρνουά τζούντο Αχαρνών 2009 που συνδιοργανώνει ο σύλλογός μας με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αχαρνών στο κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χολίδης», στο Μενίδι, τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΤ και ευελπιστούμε να το καθιερώσουμε σαν μια ετήσια γιορτή του αθλητισμού, όπου οι νέες και οι νέοι, μακριά από τις κακές και επιζήμιες επιρροές της σημερινής κοινωνίας, θα επιδίδονται στο τόσο όμορφο άθλημα του τζούντο. Είμαι αισιόδοξος για τη μεγάλη συμμετοχή σωματείων και αθλητών, διότι η μέχρι σήμερα δράση του τμήματος τζούντο κάτω από τη δραστήρια, άοκνη και μεθοδική προπόνηση του Ντούρου Γκόγκουα, κατέδειξε το δυναμισμό του, κι αυτό είναι που επιζητούν οι σύλλογοι: δυνατούς και ικανούς αντιπάλους», δήλωσε αναφερόμενος στο τουρνουά, ο πρόεδρος του ΕΟΣ Αχαρνών, Βασίλης Νίκας.

 

Οι αγώνες για τις κατηγορίες των Junior B` & Α` θα αρχίσουν στις 09:30, ενώ αυτοί στους παίδες Β`-κορασίδες Β`, παίδες Α`-κορασίδες Α`, έφηβοι-νεάνιδες μετά τις 11:30.

 

Πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην προκήρυξη που υπάρχει παρακάτω σε μορφή .pdf.

 

LINKS: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JUNIORS A` & Β`  – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α` & Β` / ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

X