Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν οι Αλέξης Ντανατσίδης-Ειρήνη Ηλιάδη

Η οικογένεια του τζούντο έζησε ένα γάμο, μια σύζευξη δύο νέων ανθρώπων με θεμέλια την αγάπη και τον… πρωταθλητισμό ! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής νέων Αλέξης Ντανατσίδης παντρεύτηκε την Ειρήνη Ηλιάδη, κόρη του εθνικού προπονητή Νίκου Ηλιάδη και στη δεξίωση που ακολούθησε στη Θεσσαλονίκη, το ελληνικό τζούντο γιόρτασε τις χαρούμενες στιγμές.

Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του Νίκου Ηλιάδη, υποδέχτηκε αυτήν του Αλέξη-απ΄την Κύπρο-και μαζί γλέντησαν για την ένωση των παιδιών τους. Φανερά συγκινημένοι, συγγενείς και φίλοι του αξιλολάτρευτου ζευγαριού, ήπιαν και ευχήθηκαν για χαρά, ευτυχία και επιτυχίες εντός και εκτός τζούντο. Ο Αλέξης-με τα σπουδαία κύπελλα στην τροπαιοθήκη του-και η Ειρήνη πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με μεταπτυχιακό στο Sports managment, βρέθηκαν -όπως ήταν φυσικό- στο επίκεντρο του γλεντιού, χόρεψαν και ήπιαν έχοντας δίπλα τους τους αγαπημένους τους ανθρώπους αλλά και πολλούς εκπροσώπους από την οικογένεια του τζούντο.

Στο ζευγάρι ευχήθηκε-μεταξύ των υποχρεώσεών του- ο αδελφός της νύφης, ο ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής Ηλίας Ηλιάδης που έδωσε το “παρών” στη δεξίωση μαζί με την οικογένειά του. Μαζί και οι τρεις αδελφές της νύφης, αλλά και ο αδελφός του γαμπρού να πίνουν στην υγεία του όμορφου ζευγαριού. Οι συναθλητές του Αλέξη, όπως ο πρωταθλητής Ευρώπης νέων Γιώργος Αζωίδης, η ασημένια πρωταθλήτρια -21 Ελισάβετ Τελτσίδου και πολλοί άλλοι, δεν μπορούσαν να λείψουν απ΄τη λαμπρή γιορτή, ενώ η ελληνική ομοσπονδία τζούντο εκπροσωπήθηκε μεταξύ άλλων, από τον πρόεδρο Γιάννη Καφενταράκη τον Α’ αντιπρόεδρο Διονύση Ηλιάδη, τον Β’ αντιπρόεδρο Αναστάσιο Φυσικόπουλο και τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Βασίλη Ηλιάδη.

 Οι προπόσεις από όλες τις πλευρές -συγγενείς και φίλους- έδιναν κι έπαιρναν, ενώ οι καλεσμένοι χόρεψαν, ήπιαν και γεύτηκαν τα υπέροχα εδέσματα στην  άρτια οργανωμένη δεξίωση, καλεσμένοι πανευτυχείς για τη… χαρά του Αλέξη και της Ειρήνης. Το Νοέμβριο θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός γάμος και η δεξίωση στην Κύπρο όπου ζει η οικογένεια του Αλέξη Ντανατσίδη.

(Z.Θ.)







X