Τέσσερα μετάλλια ο ελληνικός απολογισμός στους Νέους

Την 4η θέση, με απολογισμό ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο, κατέκτησε η εθνική μας ομάδα Νεανίδων Α` στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που διεξήχθη στην Αδριανούπολη της Τουρκίας. Η Ελπίδα Ασλανίδου, μετά το χάλκινο μετάλλιο που πήρε το Σάββατο στα +70 κιλά των Νεανίδων Β`, βρέθηκε και δεύτερη φορά στο βάθρο και μάλιστα στο πρώτο σκαλί, αυτή τη φορά στα -70 κιλά των Νεανίδων Α`. Το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο, ασημένιας απόχρωσης, κατέκτησε η Δήμητρα Ανδρούτσου στα -63 κιλά.

 

Όσον αφορά στους Νέους, αρκέστηκαν σε δύο χάλκινα μετάλλια, με πρωταγωνιστές τους Ιωσήφ Παπαδόπουλο (-66 κιλά) και τον Βασίλη Κβασιλάβα στα -73 κιλά.

 

«Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την παρουσία μας στο Βαλκανικό. Ανεξάρτητα από την αντιμετώπιση που είχαμε από τη διαιτησία, δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμούσα. Ούτε και η Ελπίδα, παρά το γεγονός ότι κατέκτησε δύο μετάλλια. Τη δεύτερη ημέρα, έπαιξε καλά, όμως το Σάββατο θα μπορούσε πολύ καλύτερα», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής των γυναικών, Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος.

X