Συνέντευξη Τύπου για το 4ο «Αθ. Ζαχαρούλης»

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Λάρισα

Το 4ο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο θα πραγματοποιηθεί από την Νομαρχία Λάρισας σε συνεργασία με το Δήμο Πλατυκάμπου και την Ομοσπονδία Τζούντο Κεντρικής Ελλάδας το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο Πλατυκάμπου. Σήμερα, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λάρισας δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον αρμόδιο Αντινομάρχη Λάρισας, Χρήστο Σιδερόπουλο στην οποία παραβρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Πλατυκάμπου, Αλέκος Χονδρονάσιος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζούντο Κεντρικής Ελλάδας, Γιώργος Στουκογιώργος.

 

Στη συνέντευξη τύπου τονίστηκε ότι το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο, που είναι αφιερωμένο στον αδικοχαμένο αθλητή Αθανάσιο Ζαχαρούλη, πραγματοποιείται στον Πλατύκαμπο για τέταρτη συνεχή χρονιά γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη διοργάνωση θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα του νομού. Στο φετινό τουρνουά θα συμμετάσχουν πάνω από 300 αθλητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, την ΠΓΔΜ και τη Γεωργία. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου τονίστηκε ιδιαίτερα ότι φέτος στους αγώνες θα συμμετάσχουν και αθλητές από την Θεραπευτική Κοινότητα Ιθάκη καθώς και αθλητές οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

 

Ο κ. Σιδερόπουλος σε δηλώσεις σημείωσε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και κάλεσε τους Λαρισαίους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών.

 

«Αθλητικές διοργανώσεις ανάλογου βεληνεκούς πρέπει να τις βλέπουμε υπό το πρίσμα των Μεσογειακών Αγώνων του 2013» τόνισε ο κ. Χρήστος Σιδερόπουλος ζητώντας παράλληλα τη συμμετοχή των πολιτών και τη στήριξη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την ανάδειξη του αθλητικού και πολιτιστικού έργου του νομού.

 

Ο Δήμαρχος Πλατυκάμπου κ. Αλέκος Χονδρονάσιος ανέφερε πως το τουρνουά θα γίνει στη μνήμη του Αθανάσιου Ζαχαρούλη και κάλεσε τον κόσμο να πάει στο κλειστό του Πλατυκάμπου.

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Τ.Ε τζούντο κεντρικής Ελλάδος κ. Γιώργος Στουκογιώργος τόνισε: Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που διοργανώνουμε το 4ο διεθνές τουρνουά τζούντο στον Πλατύκαμπο με την επωνυμία “Αθανάσιος Ζαχαρούλης” που θα διεξαχθεί το Σάββατο. Θα συμμετέχουν πάνω από 300 αθλητές από Βουλγαρία, Σερβία, Σκόπια, Αλβανία και Κύπρο. Είναι μια πρόβα τζενεράλε, για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Το καλοκαίρι που μας πέρασε διοργανώσαμε τους Βαλκανικούς αγώνες, άρα μπορούμε εύκολα και τους Μεσογειακούς. Θέλω να επισημάνω, ότι η πρωτοβουλία του τουρνουά αυτού είναι του αξιόλογου καθηγητή φυσικής αγωγής Χάρη Χονδρονάσιου. Επίσης, την πολύτιμη βοήθεια που μας παρέχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και ο δήμος Πλατυκάμπου. Καλώ όλους τους Λαρισαίους να έλθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Η είσοδος είναι δωρεάν”.

X