Συνάντηση αντιπροσωπείας της EOT με την Hellas Online

Η συνεργασία της Hellas Online με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, που άρχισε μερικούς μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και αφορούσε στη χορηγία των Ηλία Ηλιάδη και Ιουλιέτας Μπουκουβάλα, αποδείχθηκε γούρικη! Κάτω από τη χορηγική στέγη της HOL, μιας εκ των ισχυρότερων παρόχων ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στη χώρα μας, το ελληνικό τζούντο πανηγύρισε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των -90 κιλών ανδρών, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Mr. Ippon, Ηλία Ηλιάδη.

 

Σήμερα, μερικούς μήνες μετά το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, η ΕΟ Τζούντο, ξεκίνησε τις επαφές με την Hellas Online για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αντιπροσωπεία της ΕΟΤ συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις της HOL με την Adverising Supervisor Marketing Commericial, Χάιδω Ηλιοπούλου και την Brand & Marketing Communications Manager Marketing Commercial, Όλγα Σπίγγου, όπου συζητήθηκε το πλαίσιο χορηγικής συνεργασίας, για ολόκληρο το φάσμα του ελληνικού τζούντο και όχι αποκλειστικά σε συγκεκριμένους αθλητές.

 

Η αντιπροσωπεία της ΕΟΤ, δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την πορεία της συνάντησης, η οποία θα έχει και συνέχεια, ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο και λειτουργικό χορηγικό πλαίσιο με την HOL, που να καλύπτει τις ανάγκες και των δύο πλευρών, για μια πλήρη και αμφίδρομη συνεργασία στο μέλλον.

 

——————————————————————————————

 

H hellas online είναι ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Με τις πιο αξιόπιστες νέες τεχνολογικές λύσεις που διαθέτει, παρέχει ένα ευρύ φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών για οικιακούς πελάτες, καθώς επίσης και υπηρεσίες για επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους και για μεγάλους οργανισμούς.

H hellas online προσελκύει την πλειοψηφία των νέων συνδρομητών της αγοράς, με αποτέλεσμα η συνολική LLU πελατειακή βάση της – στις 30.09.2012 – να ανέρχεται σε 485.563 πελάτες, που αντιστοιχούν σε 27,6% μερίδιο αγοράς.

Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από τον Ιούνιο του 2008 (ΗΟΛ), και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας ανέρχεται στα 800 περίπου άτομα.

X