Συγχαρητήρια Γιώργου Παπανδρέου σε Ηλιάδη & Μπουκουβάλα

Δηλώσεις για τις επιτυχίες του ελληνικού τζούντο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο, αλλά και την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ, έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου.

 

«Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας, αλλά και σε όλους όσοι εργάστηκαν, για να μας κάνουν μία ακόμα φορά υπερήφανους, κατακτώντας υψηλούς στόχους. Τόσο η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Ηλία Ηλιάδη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο, όσο και η μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης, με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, έρχονται να μας γεμίσουν με αισιοδοξία και ελπίδες για ακόμα περισσότερες διακρίσεις. Ταυτόχρονα όμως, επιβεβαιώνουν την αξία του ελληνικού αθλητισμού και τονίζουν την συμβολή του στην ανάδειξη διεθνώς μιας Ελλάδας, που παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, επιμένει, αγωνίζεται και πετυχαίνει», δήλωσε σχετικά με τις επιτυχίες των Ηλιάδη και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πόλο.

 

Όσον αφορά στο χάλκινο μετάλλιο της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα, ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου δήλωσε: «Η επιτυχία της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα αποδεικνύει ότι η προσήλωση στους στόχους μας, η θετική σκέψη, η σκληρή προσπάθεια και ο σεβασμός στις αξίες μας αποτελούν τα «εργαλεία» για την κατάκτηση υψηλών στόχων. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αλλά και σε όλους εκείνους που στάθηκαν κοντά της. Εκφράζω τις ευχές μου για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις».

X