Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Πράγας η Μπουκουβάλα

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Noris Cup που θα διεξαχθεί αύριο στην Πράγα, θα λάβει μέρος η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα. Η τζουντόκα του Πανελληνίου, η οποία ολοκλήρωσε μόλις χθες το προπονητικό καμπ του Αμβούργου, θα ψάξει την πρώτη εφετινή διάκριση στην κατηγορία των -63 κιλών, η οποία θα αποτελέσει την τονωτική ένεση πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σερβίας.

 

«Δουλέψαμε καλά στο Αμβούργο και θεωρώ ότι η Ιουλιέτα έχει βρει το δρόμο της, μετά τη μακροχρόνια απουσία της από τα διεθνή τατάμι. Είμαι αισιόδοξος ότι στο Ευρωπαϊκό θα είναι πανέτιμη και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία της. Πλέον διαθέτει την εμπειρία, η οποία σε συνδυασμό με το πάθος που τη διακατέχει, μπορούν να αποτελέσουν τα συστατικά εκείνα που χρειάζονται ώστε η Ιουλιέται να κάνει την υπέρβαση και το πρώτο ουσιαστικό βήμα για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώες του Πεκίνου», είπε ο ομοσπονδιακό τεχνικός Βλαδίμηρος Παπαδόπουλους με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΟΤ.

 

Και συνέχισε: «Από τις 12 έως και τις 16 Μαρτίου, η Ιουλιέτα, θα συμμετέχει στο προπονητικό καμπ του Νίμπουργκ στην Τσεχία. Θα ακολουθήσει το καμπ στην πόλη Τάτα της Ουγγαρίας από 19 έως 23, στο οποίο μαζί με την Μπουκουβάλα θα πάρει μέρος πιθανότατα και η Ελπίδα Ασλανίδου. Είναι μια χρονιά δύσκολη, που όμως μπορεί να ανταμείψει μια αθλήτρια του βεληνεκούς της Ιουλιέτας. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της, αφού πλέον γνωρίζει πολύ καλά ότι το παραμικρό λάθος μπορεί να της κοστίσει».

X