Στο Λουτράκι για προετοιμασία γυναίκες & νεάνιδες

Καμπ προετοιμασίας, πραγματοποιούν στο SportCamp του Λουτρακίου, οι εθνικές μας ομάδες γυναικών και νεανίδων, εν όψει των διεθνών διοργανώσεων που υπάρχουν μέσα στη χρονιά, με πρώτη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 που θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 4-6 Ιουλίου στο Σεράγεβο της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.

 

«Είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δω σε τι σημείο βρισκόμαστε, εν όψει των διεθνών διοργανώσεων που έπονται μέσα στο 2008. Με ιδιαίτερη χαρά είδα την Ιουλιέτα (Μπουκουβάλα) να συμμετέχει κανονικά, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό, ενώ και τα νέα κορίτσια που βρίσκονται στο Λουτράκι, προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Εκτός των άλλων, είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα, που πλέον μπορούμε να λέμε ότι έχουμε δύο ομάδες αξιόμαχες, που με συστηματική δουλειά, θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσουν σε διεθνές επίπεδο τα επόμενα χρόνια», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γυναικών, Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος.

 

Να θυμίσουμε ότι στην αποστολή για το Σεράγεβο θα βρίσκονται οι Νικολέτα Μελιγκάκη (-44 κιλά, ΣΒΑ Λάρισας), Ευαγγελία Ευκαρπίδη (-52κ., Μιθριδάτης), Σοφία Τσολάνη (-57κ., ΑΟ Ιλίου), Χριστίνα Βυζανιάρη (-63κ., ΑΟ Ιλίου) και Βασιλική Λυμπεροπούλου (+70κ., ΓΑΣ Καλυβίων). Εκτός των παραπάνω, στο καμπ προετοιμασίας (σ.σ. θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου) παίρνουν μέρος οι Σαραντοπούλου, Γιαννουλίδου, Μπουκουβάλα, Καρανίκα, Βασιώτη, Κασέρη, Γιώτση, Αρλέτου, Δαλακούρα, Ρίζου Π., Νταβέλη, Εδιρνελή, Καλαμπόκα και Ανδρούτσου.

X