Στο Γκραν Πρι του Τζέτζου ο Ηλίας Ηλιάδης

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Ηλίας Ηλιάδης, ηγείται της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το ελληνικό τζούντο στο Κορεατικού Γκραν Πρι που θα γίνει στο Τζέτζου. Η ελληνική αποστολή αποτελείται συνολικά από πέντε αθλητές αφού εκτός του Mr. Ippon (Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη των -90 κιλών) στο νησί της Νοτίου Κορέας θα βρεθούν ακόμη οι Ρομάν Μουστόπουλος (Νο 15 στον κόσμο στα -81 κιλά), Γιώργος Αζωίδης (-73κ.), Αλέξης Ντανατσίδης (-81κ.) και Ελισάβετ Τελτσίδου (-63κ.).

Ο Ηλίας Ηλιάδης τέθηκε επικεφαλής στην κατηγορία των -90 κιλών όπου συμμετέχουν συνολικά 23 αθλητές. Ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου θα αντιμετωπίσει στον β` προκριματικό γύρο (Σάββατο 29 Νοεμβρίου) τον 21χρονο Αζέρο, Μαμανταλί Μεχντίγιεφ, ενώ η κλήρωση των υπολοίπων Ελλήνων αθλητών έχει ως εξής:

– Ρομάν Μουστόπουλος: στον β` προκριματικό γύρο των -81 κιλών θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Χεμουμπάτου Έρι (Κίνα), Βεν Σουν Βου (Κινεζική Ταϊπέι).

– Αλέξης Ντανατσίδης: στον α` προκριματικό γύρο των -81 κιλών θα αντιμετωπίσει τον Κόντο Νακάνο από τις Φιλιππίνες.

– Γιώργος Αζωίδης: στον α` προκριματικό γύρο των -73 κιλών θα αντιμετωπίσει τον Τέρενς Τζούνιορ Κουάμπα Πουτούκου από την Γκαμπόν.

– Ελισάβετ Τελτσίδου: στον α` προκριματικό γύρο των -63 κιλών θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Ισαμπέλ Πουτσέ.

X