Στον Δομένικο οι Παπαδόπουλος, Φυσικόπουλος, Στουκογεώργος

Κατενθουσιασμένοι έμειναν από την επίσκεψη τους στο κλειστό Γυμναστήριο Δομενίκου ο προπονητής γυναικών της Εθνικής Ελλάδος Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος, ο έφορος Εθνικών Ομάδων Αναστάσιος Φυσικόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΤ και πρόεδρος Κεντρικής Ελλάδος Γεώργιος Στουκογεώργος.

 

Εντυπωσιασμένοι ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών και ο έφορος Εθνικών Ομάδων και προπονητής έβαλαν τα τζουντόκι τους και για περισσότερες από δύο ώρες δίδαξαν τεχνικές και μυστικά του αθλήματος στους φιλόδοξους τζουντόκα του ΤΑΔ Δομενίκου και της Ακαδημίας Τζούντο του δήμου Ποταμιάς.

 

Ο Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος, ανάμεσα στα άλλα, δήλωσε ότι τέτοια μεγάλα ταλέντα θα ενσωματωθούν με την Εθνική Ομάδα στο επόμενο προπονητικό καμπ. Βέβαια, τα «εύσημα» εισέπραξαν για την τεράστια προσφορά τους οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και προπονητές τζούντο Βασίλης Μανώλης και Δημήτρης Δαμαλής, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη της προπόνησης και προετοιμασίας των ταλαντούχων τζουντόκα της Ακαδημίας Τζούντο του δήμου Ποταμιάς.

 

Παρόντες ήταν ο διευθυντής Γυμνασίου–Λυκείου Δομενίκου Αθανάσιος Γκαμπέτας, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Πετσέτας (έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ίδρυση του ΤΑΔ Δομενίκου), καθώς ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Δημοσθένης Φακίτσας.

 

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζούντο Γεώργιος Στουκογεώργος δήλωσε ότι θα μεριμνήσει, έτσι ώστε το ΤΑΔ Δομενίκου να διοργανώσει στο μέλλον Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες.

 

Ν. Γουργιώτης (κείμενο & φωτό)

X