Στα «χέρια» της Marcus Evans η «χρυσή» πεντάδα του ελληνικού τζούντο

Ο Ηλίας Ηλιάδης, ο Ρομάν Μουστόπουλος, ο Γιώργος Αζωίδης, ο Αλέξης Ντανατσίδης και η Ελισάβετ Τελτσίδου, “υιοθετήθηκαν” χθες βράδυ από χορηγό εταιρία, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, “Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο”. Οι πέντε Ελληνες πρωταθλητές, επελέγησαν, μαζί με 50 ακόμα αθλητές για τη συμμετοχή στο μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα της ΕΟΕ, το οποίο στηρίζουν 28 εταιρίες, τράπεζες και ιδιώτες χρηματοδοτώντας την προετοιμασία τους για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη.

Χορηγός των τζουντόκα ανέλαβε η εταιρία “Marcus Evans” και η λαμπρή γιορτή στην οποία έδωσαν το “παρών” εκπρόσωποι απ΄την πολιτική, τον επιχειρηματικό κόσμο και τον αθλητισμό σηματοδότησε μια πορεία απρόσκοπτης προετοιμασίας των αθλητών μας για τους ολυμπιακούς του Ρίο.

Η “χρυσή πεντάδα” του ελληνικού τζούντο, βρισκόταν στη Μάλαγα και στο προπονητικό camp της EJU. ωστόσο στην εκδήλωση της ΕΟΕ παραβρέθηκε ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιαδης. Μάλιστα ο Γιώργος Αζωίδης και ο Αλέξης Ντανατσίδης, μέσω βιντεοσκοπημένου βίντεο που προβλήθηκε, ευχαρίστησαν την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την πρωτοβουλία και τη βοήθεια στον επίπονο δρόμο για συμμετοχή και διάκριση στο Ρίο.

X