Στα προημιτελικά δια… περιπάτου ο Ηλίας Ηλιάδης

Η πρόκριση του Ηλία Ηλιάδη στα προημιτελικά της κατηγορίας των -90 κιλών, ήταν το σημείο αναφοράς για τα ελληνικά χρώματα, στο πρωϊνό πρόγραμμα της 2ης ημέρας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Super A που φιλοξενείται στο Παρίσι.

 

 

 

 

      Αναλυτικά:

 

 

 

 

-81 ΚΙΛΑ: Ο Βάζα Ζιντιρίδης αν και ξεκίνησε με νίκη επί του Ουκρανού Ολεξάντρ Ζουραβέλ, στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Γεωργιανό Γκριγκόρι Μαμρικισβίλι και αποκλείστηκε. Την ίδια τύχη είχε και ο Ηλίας Ηλιάδης του Μιρμάν που ηττήθηκε με Ippon από τον Ελβετό «ασημένιο» παγκόσμιο πρωταθλητή του 2005, Σεργκέι Ασφάντεν.

 

 

 

 

 

 

 

 

-90 ΚΙΛΑ: Ο Ηλίας Ηλιάδης όπως αναμενόταν έφτασε σε μια εύκολη νίκη επί του Τόνι Μπεσόλι από την Ανδόρα και προκρίθηκε στη φάση των «16». Ο Αλγερινός Αμάρ Μπενικλέφ δεν στάθηκε εμπόδιο στο δρόμο του «χρυσού» Ολυμπιονίκη της Αθήνας, ο οποίος με Waza-ari πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά. Αντίθετα, ο Θεόδωρος Μασμανίδης, στο β` γύρο έχασε με Ippon από τον Κινέζο Γιανζχού Χε και έμεινε εκτός.

 

 

 

 

 

 

 

 

-100 ΚΙΛΑ: Ο Διονύσης Ηλιάδης ηττήθηκε με Waza-ari από τον Ρώσο Ασλάν Ουνασκότλοφ και φιλοδοξεί να συνεχίσει στη διοργάνωση μέσω της «δεύτερης ευκαιρίας».

 

 

 

 

 

 

 

 

+100 ΚΙΛΑ: Ο Βασίλης Ηλιάδης έκανε ιδανικό… ποδαρικό με τη νίκη επί του Γερμανού Φαμπιάν Χούμπερτ, όμως στη συνέχεια το εμπόδιο του κορυφαίου τζουντόκα του κόσμου στα υπερβαρέα, Κοσέι Ινούε (Ιαπωνία) αποδείχθηκε αξεπέραστο. Ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου ηττήθηκε με Ippon από τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ, Κοσέι Ινούε και πλέον περιμένει τη διαδικασία των ρεπεσάζ.

 

 

 

 

X