Πρώτη επίσημη παρουσίαση του ΚΙΜΕ ΝΟ ΚΑΤΑ στην Ελλάδα που αφορά το 5ο και 6ο DAN


Φωτογραφία από το 5ωρο σεμινάριο για 5α και 6α DAN στη Λάρισα. Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά είναι οι κύριοι: Φυσικόπουλος Αναστάσιος αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας τζούντο, Παπαδόπουλος Βλαδίμηρος παλαιός εθνικός προπονητής, Σωτηρόπουλος Δημήτρης πρόεδρος της διαιτησίας σήμερα, Μαλιαρόπουλος Νίκος γιατρός και μέλος της επιτροπής ιεραρχίας DAN και Επιμόρφωσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ιεραρχίας DAN και επιμόρφωσης, Μαρτάκης Δημήτρης ως εισηγητής , Σγάτζος Μάρκος παλαιός πρωταθλητής και σήμερα φυσίατρος και ο Καμπάς Δημήτρης υπεύθυνος στη Λάρισα και σημερινός διευθυντής της σχολής προπονητών στην Αθήνα. 

Ο δάσκαλος Μαρτάκης, βάσει του οργανογράμματος όπως είχε αναγγελθεί ξεκίνησε τα σεμινάρια σε Λάρισα, αμέσως μετά Αθήνα και ακολουθούν Ιωάννινα και Ρόδος(Στη Ρόδο θα γίνει σεμινάριο, για ένα υποψήφιο 5ο, καθώς και για 1ο-2ο-3ο και 4ο )όπως ακριβώς έχουν οριστεί οι ημερομηνίες.

Μετά θα ακολουθήσουν εξετάσεις και μετά το πέρας αυτών το ελληνικό Judo θα αλλάξει σελίδα στον τομέα της ιεραρχίας. Όπως έχει κοινοποιηθεί, θα δημιουργηθεί στην Ελλάδα η κεφαλή της ιεραρχίας και οι υποεπιτροπές, θα χωρίσουμε την επικράτεια σε τομείς με νομούς  που θα αποφασιστεί και έτσι πιστοποιημένοι πλέον Judoka προπονητές θα έχουν δικαίωμα να δίνουν DAN. Επίσης θα τελειώσει η εξωτερική ανάγκη για αναζήτηση DAN, διότι θα υπάρχει η επιτροπή των υψηλόβαθμων που θα φροντίζει για αυτά πλέον. Επίσης θα δημιουργήσουμε ομάδες ΚΑΤΑ που θα λαμβάνουν μέρος σε αγώνες του εξωτερικού κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θα περάσουμε τα ΚΑΤΑ επίσημα στους προπονητές και δε θα τα χειρίζεται μόνο η ιεραρχία. Με αυτό τον τρόπο θα έχουν όλοι το δικαίωμα, οι πιστοποιημένοι προπονητές που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με αυτό το κομμάτι που είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Judo.

X