Πρεμιέρα με δύο μετάλλια για τους Νέους στην Εσθονία

Δύο μετάλλια ήταν ο σημερινός απολογισμός για την Ελλάδα, στο διεθνές τουρνουά Νέων που φιλοξενείται στην πόλη Ταρτού της Εσθονίας. Ο Δαϋίδ Τσοκούρης στην κατηγορία των -73 κιλών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, την ίδια στιγμή που ο Δημόκριτος Μανουσαρίδης ήταν τρίτος στα -60 κιλά.

 

«Το τουρνουά είναι ιδιαίτερα δυνατό και οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές. Παρά το βαθμό δυσκολίας, τα παιδιά στην πλειοψηφία τους έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μπορέσαμε να φτάσουμε σε δύο μετάλλια. Ελπίζουμε ότι αύριο θα μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα πράγματα», είπε ο βοηθός του ομοσπονδιακού προπονητή που συνοδεύει τα παιδιά στην Εσθονία, Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

 

Στη «μάχη» της διάκρισης θα ριχτούν αύριο οι Ιωάννης Στεφανίδης (-81κ.), Γρηγόρης Βοτίκας (-90κ.), Γιώργος Λαμπρινίδης (-100κ.), Χρήστος Κελλετζιάν (-100κ.) και Μιχαήλ Αλεξιάδης (+100 κιλά).

 

Να θυμίσουμε ότι από τη Δευτέρα έως και τις 24 Απριλίου, οι πρωταθλητές μας θα λάβουν μέρος στο προπονητικό καμπ που θα φιλοξενηθεί επίσης στο Ταρτού.

X