Περισσότεροι από 200 αθλητές στο τουρνουά της Καλαμάτας

Περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες από 20 συλλόγους, έχουν δηλώσει συμμετοχή στο 1ο τουρνουά «Καλαμάτα 2009», που διοργανώνει ο ΑΣ Τζούντο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, σε συνεργασία με την ΕΟ Τζούντο, την Κυριακή 5 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο «ΤΕΝΤΑ».

 

«Για πρώτη φορά διοργανώνουμε στην πόλη μας τουρνουά τζούντο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι` αυτό. Τέτοιου είδους αγωνιστικές εκδηλώσεις, βοηθούν στη διάδοση του αθλήματος στην περιφέρεια που το έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμαστούν αγωνιστικά οι νέοι αθλητές και αθλήτριες και να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία οι πιο παλιοί. Το μέλλον του τζούντο είναι τα παιδιά και σε αυτό ακριβώς το κομμάτι πρέπει να εστιάσουμε προπονητές και παράγοντες. Επικροτούμε και στηρίζουμε το έργο της ΕΟ Τζούντο, η οποία προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να φέρει το άθλημα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι προσπάθειες της να συνεχιστούν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας, τον Αθλητικό Φορέα Δήμου Καλαμάτας, την Τοπική Επιτροπή Δήμων και Κοινοτήτων Μεσσηνίας και όλους τους χορηγούς που μας βοηθούν ώστε να στηθεί όσο το δυνατόν πιο άψογα αυτό το τουρνουά. Είμαστε διατεθειμένοι το τουρνουά αυτό να αποτελέσει θεσμό για τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα», είπε ο προπονητής του ΑΣ Τζούντο Καλαμάτα, Παναγιώτης Μαρκάκης.

 

Το τουρνουά, που θα ξεκινήσει στις 10:000, αφορά τις κατηγορίες juniors Α` & Β`, παίδων-κορασίδων Α` & Β`, εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών. Στη διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος κα οι Νέοι Άνδρες-Νέες Γυναίκες (γεννηθέντες/είσες 1990-91-92).

 

Η προκήρυξη των αγώνων (.pdf)

 

Website συλλόγου: www.judomarkakis.gr.gg/

X