Παρθένης: «Θα ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη από το 2011»

Παρουσία του Δημάρχου Πετρούπολης, Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, «Νίκος Παξιμαδάς», τουρνουά τζούντο από τις κατηγορίες juniors έως και έφηβους, που διοργάνωσε η τοπική Αθλητική Ένωση (ΑΕΠ). Στους αγώνες που είχαν μεγάλη οργανωτική επιτυχία, χάρη και στη βοήθεια τόσο του Δήμου όσο και των τοπικών αρχών, συμμετείχαν 27 σύλλογοι απ` όλη την Ελλάδα με συνολικά 337 αθλητές και αθλήτριες.

 

«Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για να έχει επιτυχία αυτό το τουρνουά και θεωρώ ότι τα καταφέραμε. Σε ένα κλειστό γυμναστήριο ιδανικό για αγώνες τζούντο, έχοντας την αμέριστη βοήθεια του Δήμου αλλά και των τοπικών αρχών, διοργανώσαμε ένα τουρνουά όπου συμμετείχαν 27 σύλλογοι απ` όλη την Ελλάδα με συνολικά 337 τζουντόκα όλων των ηλικιών. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Δήμο και προσωπικά τον Δήμαρχο, κ. Βλάχο, την Interamerican για την παραχώρηση του ασθενοφόρου που βρισκόταν καθ` όλη τη διάρκεια της ημέρας έξω από το γυμναστήριο, την εταιρεία Soundworks για την παραχώρηση των ηχητικών συστημάτων αλλά και τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, Κάκαλης», είπε το μέλος του ΔΣ της ΕΟ Τζούντο, Θανάσης Παρθένης.

 

Και κατέληξε: «Μετά το πρώτο τεστ, η ΑΕ Πετρούπολης σκοπεύει να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη αφού από το 2011 θέλουμε το τουρνουά να γίνει διεθνές. Θέλουμε στην περιοχή να γίνεται ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά με συλλόγους κυρίως από τη Νοτιοκεντρική Ευρώπη όπου οι σχέσεις μας είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένες».

 

LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ: Δήμος Πετρούπολης, Interamerican, Soundworks, Κάκαλης

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

X