Πανελλήνιο ανδρών/γυναικών: Δηλώσεις

Γιάννης Καφενταράκης (πρόεδρος ΕΟΤ): “Παρακολουθούμε νοικοκυρεμένους αγώνες, μια εξαιρετική διοργάνωση στην οποία συμμετέχει η κορωνίδα των αθλητών μας. Και παρά τους δύσκολoυς καιρούς που διανύουμε αποδεικνύεται ότι το αγωνιστικό επίπεδο παραμένει υψηλό και οι τζουντόκα μας είναι έτοιμοι για διακρίσεις. ‘Εχουν μπεί μάλιστα νέες βάσεις  μετά τις αρχαιρεσίες και τη νέα διοίκηση η οποία με την εμπειρία όλων των προηγούμενων χρόνων είναι έτοιμη να καθοδηγήσει το ελληνικό τζούντο στο νέο ολυμπιακό κύκλο έχοντας υψηλούς στόχους.”

Νίκος Ηλιάδης (εθνικός προπονητής): “Είναι η κορυφαία ελληνική διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές μας, μεταξύ των οποίων και οι αθλητές της εθνικής ομάδας. Είναι αγώνες που διεξάγονται κάτω από εξαιρετικές συνθήκες, εδώ στο κλειστό της Ζωφριάς και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον καθώς το επίπεδο αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ιδιαίτερα υψηλό. Ας μην ξεχνάμε ότι ξεκινά κι ένας καινούργιος ολυμπακός κύκλος, μια νέα προσπάθεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Κι εκτός από τους ήδη φτασμένους αθλητές μας, είναι και μια ευκαιρία να δείξουν και άλλοι τζουντόκα τις δυνατότητές τους στην προσπάθεια να αποτελέσουν και αυτοί το υλικό για την επίτευξη των μεγάλων μας στόχων.”

Γιώργος Μαυροειδής (πρόεδρος νομικού προσώπου πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Φυλής): “Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο-ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες- με το επίπεδο να ανεβαίνει συνεχώς. Μας ενδιαφέρει πολύ η καλλιέργεια και ανάπτυξή του καθώς εκτός των άλλων ο Δήμος μας διαθέτει ισχυρό σύλλογο τζούντο. Είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά στο άθλημα των επιτυχιών και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν στο κλειστό της Ζωφριάς για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, αλλά και τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο για την άψογη συνεργασία.”

X