Παγκόσμιο Super A: Εκτός ομαδικού η Ελλάδα στη Μόσχα

Τελικά δεν κατέστη δυνατό να συμμετάσχει η εθνική μας ομάδα των ανδρών, στο ομαδικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Super A, που φιλοξενείται στη Μόσχα. Τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες, με κυριότερο αυτό του Ηλία Ηλιάδη, το χειρουργημένο γόνατο του οποίου έχει «μαζέψει υγρό», δεν επέτρεψαν στο εθνικό μας συγκρότημα να αγωνιστεί.

 

«Δεν είχε νόημα να λάβουμε μέρος. Ο Ηλίας δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει, ενώ και ο Ταριέλ (Ζιντιρίδης) ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση. Αυτό που προέχει είναι να μην πιέσουμε τα παιδιά, ειδικά τη δεδομένη στιγμή που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Νίκος Ηλιάδης.

 

Να θυμίσουμε, ότι στο ατομικό της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης, η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των -63 κιλών, ενώ ο Διονύσης Ηλιάδης ήταν έβδομος στα -100 κιλά. Ακόμη, οι Ταριέλ Ζιντιρίδης και Αλέξανδρος Γκορντέεφ κατετάγησαν ένατοι στα -66 και -60 κιλά αντίστοιχα, ενώ ο Άρης Κοτανίδης κατέκτησε την 13η θέση στα -73 κιλά.

X