Ο Ηρακλής πρώτευσε στο «ΙΘΑΚΗ 2007»

Πρώτη δύναμη σε αριθμό μεταλλίων αναδείχτηκε ο ΓΣ Ηρακλής στο 3ο Διεθνές Τουρνουά ενάντια στα ναρκωτικά. Τα παιδιά του Θεραπευτικού Προγράμματος ΙΘΑΚΗ που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του ΓΣ Ηρακλής ήταν η ψυχή του τουρνουά καθώς με την κατάκτηση ενός χρυσού και τριών χάλκινων μεταλλίων συμβάλλανε ώστε να αναδειχθεί ο Ηρακλής σε πρώτη δύναμη.

 

Για ακόμη μια φορά τίμησε με την παρουσία του το 3ο διεθνές τουρνουά ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Ορφανός. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Ορφανός έδωσε για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στους διοργανωτές τονίζοντας την εξαιρετική σημασία τέτοιων διοργανώσεων για τον αθλητισμό. Με την παρουσία του τίμησε, επίσης, το τουρνουά ο τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης.

 

Από την ΕΟΤ παρευρέθησαν ο πρόεδρος του ΔΣ της ομοσπονδίας Βαγγέλης Σουφλέρης, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΤ Γιώργος Στουκογιώργος και το μέλος του ΔΣ Γιάννης Καφενταράκης. Ο πρόεδρος της ΕΟΤ τόνισε τη σημασία του τουρνουά αλλά και δεσμεύτηκε για την αναβάθμισή του, ενώ για ακόμη μια φορά ο κ. Στουκογιώργος που από το 2001 μέχρι και σήμερα είναι κοντά στην προσπάθεια των παιδιών του θεραπευτικού προγράμματος ΙΘΑΚΗ, τόνισε ότι «εμείς αυτό που απλά κάνουμε είναι το χρέος μας απέναντι στην προσπάθεια αυτών των παιδιών ενώ ταυτόχρονα γινόμαστε δέκτες του μηνύματος που μας στέλνουν». Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος παρακολούθησε με ενδιαφέρον τους τελικούς και έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές από το πρόγραμμα ΙΘΑΚΗ που εκείνη τη στιγμή κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Από το γυμναστικό σύλλογο Ηρακλής παρευρέθησαν ο αναπληρωτής πρόεδρος Ηρακλής Τσιλόπολος και ο Φαίδωνας Καλοτεράκης.

 

Ο κόσμος του Ηρακλή και τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος ΙΘΑΚΗ, οι σύλλογοι οικογένειας του προγράμματος ΙΘΑΚΗ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπως επίσης και το επιστημονικό και θεραπευτικό προσωπικό της Ιθάκης, απολαύσανε θεαματικούς αγώνες αφού στο τουρνουά συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές από τα Βαλκάνια, την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Ο προπονητής του Ηρακλή και του θεραπευτικού προγράμματος ΙΘΑΚΗ Μαϊστρέλλης Αυγερινός περήφανος τόνισε : «Αισθάνομαι για ακόμη μια φορά χαρούμενος γιατί οι αθλητές μου από τον Ηρακλή και από το Θ.Π. ΙΘΑΚΗ, δώσανε τον καλύτερό εαυτό τους. Ειδικά τα παιδιά της ΙΘΑΚΗΣ για τον ελάχιστο καιρό που προπονήθηκαν, από το Μάιο, φέρανε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το μοντέλο προπόνησης που προσφέρουμε στους νέους και τις νέες της Θεσσαλονίκης κάνοντας αθλητισμό χωρίς ουσίες και αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό το μεγαλείο του Judo. To μοντέλο αυτό της προπόνησης που προτείνουμε είναι και ο λόγος για τον οποίο το σωματείο του DIAISHIN στην OSAKA έγινε αδελφό σωματείο με τον ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης.»

 

 

3ο Διεθνές Τουρνουά Judo Ενάντια στα Ναρκωτικά

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

ΧΡΥΣΑ

ΑΣΗΜΕΝΙΑ

ΧΑΛΚΙΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ

4

4

6

ΣΒΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

3

3

3

CSKA SOFIA

3

2

1

ΔΙΓENHΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ

2

1

2

ΜΙΡΜΑΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

2

2

 

VIHREN SADANSKI

2

 

4

ILIDEN SOFIA

1

2

1

MIOKI FYROM

1

1

3

ΟΓΧΙΣΤΟΣ

1

 

 

RONIN SOFIA

 

3

1

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

 

1

ΕΝΩΣΗ JUDO ΛΕΜΕΣΟΥ

 

 

1

KINEZIS NIS

 

 

 

ΕΡΜΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

 

 

 

ΠΗΓΑΣΟΣ

 

 

 

OM JUDO ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΙΘΑΚΗ 2007»

X