Ο Ηλίας Ηλιάδης τιμήθηκε από τον Δήμο Βόλου

Ο Ηλίας Ηλιάδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη γιορτή ερασιτεχνικού αθλητισμού του ενιαίου Δήμου Βόλου που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κατάμεστο κινηματοθέατρο Αχίλλειο από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Ο Mr. Ippon του παγκοσμίου τζούντο, παρουσία του προέδρου της ΕΟΤ, Γιάννη Καφενταράκη αλλά και του εθνικού προπονητή, Νίκου Ηλιάδη, βραβεύτηκε για τις εξαιρετικές αθλητικές του επιτυχίες μέσα στο 2012, με κορυφαία εξ αυτών, την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στην κατηγορία των -90 κιλών.

 

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα συνεχίσω την προσπάθεια για να γίνομαι όλο και καλύτερος. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από διακρίσεις και μετάλλια και σκοπεύω να συνεχίσω τον αγώνα ώστε να της προσφέρω ακόμη περισσότερα», είπε στη δήλωσή του κατά την παραλαβή του βραβείου, ο Ηλίας Ηλιάδης.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης, μέλη της δημοτικής αρχής, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, του εμπορικού κόσμου κ.α. Ο κ. Αγοραστός, είχε εγκάρδιο χαιρετισμό τόσο με τον Ηλία Ηλιάδη, όσο και με τους Γιάννη Καφενταράκη και Νίκο Ηλιάδη. Μάλιστα θυμήθηκαν την προ τετραετίας συνάντησή τους στην Πεσκάρα και τους Μεσογειακούς Αγώνες, εκεί όπου ο Ηλίας Ηλιάδης είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

 

Ο Γιάννης Καφενταράκης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βράβευσε τις αθλήτριες του τριπλούν, Μαρία Κουτρούτσου, Σπυριδούλα Ματάι και Καλλιόπη Κοντορήγα, αλλά και τους αθλητές της πάλης, Θεοδόση Βαλκανιώτη, Χρήστο Μαυρίδη και Μαρκέλλα Τζουμπουσλή.

 

Για τις επιτυχίες τους μέσα στο 2012, τιμητική διάκριση έλαβαν και τρεις τζουντόκα του Ομίλου Φίλων Τζούντο Μαγνησίας και συγκεκριμένα οι Ελευθερία Κατσαντώνη, Μάρτιν Μουστακαλή και Ελένη Γαρυφαλλίδη.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

Φωτό: Νίκος Σημαιάκης

X