Ο Δήμος Φυλής αρωγός της ΕΟΤ για τα πανελλήνια πρωταθλήματα

Αντίστροφα μετρά το ελληνικό τζούντο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών αλλά και το αντίστοιχο των βετεράνων που θα πραγματοποιηθούν 19-20 Νοεμβρίου στο Κλειστό γήπεδο Ζωφριάς, στο Δήμο Φυλής.

Έναν Δήμο που έχει αναλάβει την συνδιοργάνωση της κορυφαίας εγχώριας διοργάνωσης και έχει αγκαλιάσει θερμά το άθλημα των επιτυχιών. Ο Δήμαρχος της περιοχής Χρήστος Παππούς συναντήθηκε με τον εθνικό προπονητή Νίκο Ηλιάδη στο Δημαρχείο και συζήτησαν σχετικά με τις λεπτομέρειες των αγώνων στους οποίους θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι Έλληνες τζουντόκα του παρόντος αλλά και του… παρελθόντος.

Ο κ. Παππούς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση προσφέροντας ό,τι χρειάζεται ώστε να στεφθεί από οργανωτική επιτυχία. Τόνισε μάλιστα στον Νίκο Ηλιάδη ότι θα είναι παρών κατά τη διάρκεια των αγώνων, μεριμνώντας παράλληλα για τις ανάγκες των πρωταθλημάτων.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε πολλές φορές στην αγάπη και θαυμασμό που έχει για το άθλημα και την προσοχή που πρέπει να δοθεί για την καλλιέργεια και ανάδειξή του, κάνοντας μάλιστα λόγο για το Σύλλογο τζούντο που διαθέτει ο Δήμος.

X