Ολυμπιονίκης Αγ.Ι.Ρ.: Ιστορία τριών ετών & δύο τίτλων

Μόλις τρία χρόνια ζωής μετράει ο Ολυμπιονίκης Αγίου Ιωάννη Ρέντη, όμως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση δύο πανελληνίων πρωταθλημάτων. Το πρώτο, τον περασμένο Μάρτιο στο Λουτράκι, οπότε βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος Νέων Γυναικών και το δεύτερο χθες με την κατάκτηση του τίτλου στις γυναίκες (σ.σ. στους άνδρες κατετάγη 2ος).

 

«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε περίπου τρία χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου καταφέραμε να βρεθούμε στην πρώτη θέση των γυναικών και στη δεύτερη στους άνδρες. Δουλεύουμε συστηματικά με παιδιά 17-18 ετών, που πλαισιώνουν την 5η Ολυμπιονίκη, Μαρία Καραγιαννοπούλου. Η βοήθεια που έχουμε από την έφορο της ομάδας, Κίτσα Καλάνοβα, είναι καταλυτική ώστε η ομάδα μας να είναι απόλυτα ανταγωνιστική, σε κάθε ηλικιακή κατηγορία», τόνισε ο ένας εκ των δύο προπονητών του συλλόγου, Γιώργος Πασχάλης.

 

Από την πλευρά του ο έτερος προπονητής του Ολυμπιονίκη Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Απόστολος Χαλατσάς είπε: «Στο σύλλογο βρίσκονται περίπου 50 παιδιά με τα οποία δουλεύουμε αρμονικά και με σύστημα, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να έρθει η καθιέρωση. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας με στόχο να παραμείνουμε ψηλά και να μπορέσουμε τα παιδιά αυτά να φέρουν στην Ελλάδα και στο σύλλογο διεθνείς διακρίσεις. Δουλεύουμε σε βάθος από τις μικρές ηλικίες με το βλέμμα στο παρών και στο μέλλον».

X