Νέο ρεκόρ συμμετοχών προ των πυλών για το Olympus Cup

Για 7η χρονιά, ο Μύτικας Λιτοχώρου σε συνεργασία με την ΕΟ Τζούντο, διοργανώνει το διεθνές τουρνουά «OLYMPUS JUDO CUP». Το τουρνουά, το οποίο αφορά στις κατηγορίες εφήβων/νεανίδων, παίδων/κορασίδων, παμπαίδων/παγκορασίδων και juniors, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας» του Λιτοχώρου, το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαρτίου.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά αλλά και για το προπονητικό καμπ που θα πραγματοποιηθεί 29-30 Μαρτίου επίσης στο Λιτόχωρο, αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση περισσότεροι από 750 αθλητές και αθλήτριες. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, το τουρνουά είχε συγκεντρώσει 685 αθλητές και αθλήτριες από έξι χώρες.

 

«Η περσινή διοργάνωση, με το ανεπανάληπτο ρεκόρ συμμετοχών, ανέβασε πολύ τον πήχη. Το τουρνουά αποτελεί κόσμημα για την περιοχή της Κατερίνης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Αυτό μας γεμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις, όμως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να δεχθούμε όσους αθλητές και αθλήτριες έρθουν στο Λιτόχωρο για το τουρνουά αλλά και για το προπονητικό καμπ που ακολουθεί το διήμερο 27-28 Μαρτίου. Η εφετινή συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφού ήδη οι δηλώσεις που έχουμε στα χέρια μας είναι πάρα πολλές. Αυτό σημαίνει ότι και ο συναγωνισμός θα είνα τεράστιος, αφού όλες σχεδόν οι κατηγορίες θα είναι γεμάτες, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα», είπε ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο, Αναστάσιος Φυσικόπουλος.

 

Η προκήρυξη (αγγλικά) σε .jpg

X