Μπουκουβάλα: “Αφήνω πίσω τη Σόφια και κοιτάω μπροστά”

“Αποτυχημένη” χαρακτήρισε την επανεμφάνισή της στα διεθνή τατάμι, μετά από 10 μήνες, η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα. Η τζουντόκα του Πανελληνίου, με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας στο διαδίκτυο, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την αγωνιστική παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας, εκεί όπου με αντίπαλο την Ουκρανή Μαρίνα Γκουμπαρίεβα γνώρισε την ήττα στο β` προκριματικό γύρο.

 

“Μπορούμε να μιλήσουμε για μια αποτυχημένη εμφάνιση. Ήταν ο πρώτος αγώνας μου μετά από πάρα πολύ καιρό και ένιωσα σαν να βρίσκομαι έξω από τα νερά μου. Δεν πάλεψα καλά και τα έχω με τον εαυτό μου, ειδικά από τη στιγμή που με τη συγκεκριμένη αθλήτρια είχα βρεθεί πολλές φορές αντίπαλος στο καμπ προετοιμασίας του Κιέβου πριν από λίγες ημέρες και είχα διαπιστώσει ότι ήταν μέσα στις δυνατότητές μου” είπε η “χρυσή” πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2005 στις Νέες Γυναίκες.

 

Και κατέληξε: “Τώρα θέλω να αφήσω πίσω μου το τι συνέβη στη Σόφια και να προσπαθήσω να επανέλθω όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Είμαστε σε μια προολυμπιακή χρονιά και κάθε εμφάνιση σε διεθνές τουρνουά μετράει. Ευτυχώς, το τουρνουά της Βουλγαρίας, δεν μου κοστίζει τίποτα παρά μια άσχημη εμφάνιση σε ένα τουρνουά. Πλέον κοιτάω μπροστά με διαφορετική νοοτροπία και πιο πεισμωμένη”.

X