Μεγάλη συμμετοχή στο 2ο τουρνουά Δήμου Αχαρνών

Περισσότεροι από 100 τζουντόκα έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής συμμετοχή στο 2ο τουρνουά Δήμου Αχαρνών 2009 που διοργανώνει ο ΕΟΣ Αχαρνών την Κυριακή 22 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χολίδης». Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από Junior Β` (γεννηθέντες/είσες το 2002-2003), έως και έφηβοι-νεάνιδες.

 

Στα οφέλη που υπάρχουν στους αθλητές και τις αθλήτριες από τη συμμετοχή τους σε αθλητικές διοργανώσεις με μεγάλο συναγωνισμό, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Δήμου Αχαρνών, Γιώργος Αθανασιάδης.

 

«Ως αθλητής και ομοσπονδιακός προπονητής της ελευθέρας πάλης, γνωρίζω πολύ καλά ότι πρέπει να δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να παίρνουν μέρος σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις με μεγάλο συναγωνισμό, για να αποκτούν εμπειρία αγώνων και να αναδεικνύεται το ταλέντο και οι ικανότητές τους.

 

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Παναγιώτης Φωιάδης και εγώ, ως πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, ενός φορέα που έχει σημαντική αθλητική δραστηριότητα, θα είμαστε συνεχώς αρωγοί στις προσπάθειες και άλλων αθλητικών φορέων, για τη διοργάνωση αγώνων, τουρνουά κλπ, στοχεύοντας πάντα στην ανάπτυξη του αθλητισμού.

 

Το Τζούντο στην πόλη των Αχαρνών, είναι ευρέως διαδεδομένο και πολύ αγαπητό. Υλοποιείται πρόγραμμα τζούντο από τον φορέα που εκπροσωπώ, στο οποίο συμμετέχουν πολλά παιδιά. Επίσης ασχολούνται με αυτό και πολλοί αξιόλογοι τοπικοί σύλλογοι. Η διοργάνωση του 2ου τουρνουά τζούντο Δήμου Αχαρνών 2009, αποτελεί το επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας, για την περαιτέρω διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος.

 

Προσκαλώ και εγώ τους συλλόγους και τους αθλητές να συμμετέχουν στο τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

 

Οι αγώνες για τις κατηγορίες των Junior B` & Α` θα αρχίσουν στις 09:30, ενώ αυτοί στους παίδες Β`-κορασίδες Β`, παίδες Α`-κορασίδες Α`, έφηβοι-νεάνιδες μετά τις 11:30.

 

Πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην προκήρυξη που υπάρχει παρακάτω σε μορφή .pdf.

 

LINKS: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ JUNIORS A` & Β`ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α` & Β` / ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

X