ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 Συγχαρητήρια HOL σε Ηλία Ηλιάδη

Συγχαρητήρια Ηλία, μας έκανες όλους περήφανους με το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Από την hellas online, υπερήφανο χορηγό της Eθνικής Ομάδας Τζούντο

 

Αθήνα – 1 Αυγούστου 2012 – H hellas online, η ελληνική εταιρία παροχής ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών, συγχαίρει τον Χάλκινο Ολυμπιονίκη του τζούντο Ηλία Ηλιάδη για πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

 

Η hellas online είναι υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Δεδομένου ότι βασικός στόχος του τζούντο είναι όχι μόνο η διάπλαση του σώματος αλλά και η διαμόρφωση του ανθρώπινου χαρακτήρα, μέσω της πνευματικής και ηθικής πειθαρχίας, το τζούντο αποτελεί όχι μόνο ένα ευγενές άθλημα αλλά και στάση ζωής. Σε αυτό το πλαίσιο, η hellas online υποστηρίζει αυτή τη φιλοσοφία και χορηγεί την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο.

 

Στηρίζουμε την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών μας και ευχόμαστε το ελληνικό τζούντο να συνεχίσει να διακρίνεται, κάνοντας όλους εμάς τους Έλληνες περήφανους.

 

Σχετικά με την hellas online

Η hellas online είναι ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων υπηρεσιών για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, όπως επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και μεγάλους οργανισμούς. Μέσα από τη στρατηγική της συνεργασία με τη Vodafone προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας. Διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα (4.170+ χλμ.) που φτάνει σε 50 νομούς και 141 πόλεις. Η hellas online είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Περισσότερες πληροφορίες: www.hol.gr

X