ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: Συγχαρητήρια κομμάτων και Βουλής σε Ηλία Ηλιάδη

ΠΑΣΟΚ

Δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Ηλίας Ηλιάδης: Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, του πρώτου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Γέμισες όλους τους Έλληνες χαρά και περηφάνια. Ανέβασες την Ελλάδα στο βάθρο των νικητών. Απέδειξες ότι η Ελλάδα μπορεί.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΗΛΙΑΔΗ ΣΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ: «Θερμά συγχαρητήρια στον Ηλία Ηλιάδη που κατάκτησε σήμερα το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο Judo. Ευχαριστούμε για τη χαρά που μας πρόσφερε στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνά η χώρα μας. Τίμησε τη γαλανόλευκη και μας έκανε υπερήφανους.»

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Ηλία Ηλιάδη: «Θερμά συγχαρητήρια, εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων, για τη μεγάλη νίκη που με πάθος, πείσμα, αφοσίωση και αγωνιστικότητα επιτύχατε, ανεβάζοντας την Ελλάδα στο βάθρο των νικητών. Το χάλκινο μετάλλιο που κατακτήσατε μας έκανε υπερήφανους και μας γέμισε χαρά και συγκίνηση, καθώς αποτελεί και το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το βλέμμα όλων των Ελλήνων είναι στραμμένο στις αθλήτριες και τους αθλητές μας για τους αγώνες που ακολουθούν. Σας στηρίζουμε, σας αγκαλιάζουμε και σας ενθαρρύνουμε για νέες νίκες μας. Μας κάνετε υπερήφανους».

 

ΛΑΟΣ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη: «Αγαπητέ Ηλία Ηλιάδη, Τις δύσκολες τούτες ώρες που διέρχεται η Πατρίδα, η νίκη σου έχει πολύ μεγάλη και σημαντική αξία για όλους μας. Πάλεψες με πείσμα και κατάφερες να χαρίσεις στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Σε συγχαίρω από βάθους καρδιάς γι΄αυτήν την αχτίδα ελπίδας και αισιοδοξίας που χάρισες στην Πατρίδα».

X