Καφενταράκης: «Έχουμε τον Μέσι του τζούντο»

Για τον «Μέσι του Τζούντο», όπως χαρακτήρισε τον Ηλία Ηλιάδη αλλά και τα πολλά προβλήματα –κυρίως οικονομικά- που υπάρχουν στο χώρο μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του αθλήματος, Γιάννης Καφενταράκης.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Πνίξτε τους φουνταριστούς» και τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη:

 

«Κάθε αρχή και δύσκολη, άλλωστε ξέραμε πως η κατάσταση είναι δύσκολη όπως και στο ελληνικό κράτος. Εμείς όμως έχουμε τον Μέσι του τζούντο, τον Ηλιάδη αλλά και άλλους πολλούς καλούς αθλητές. Στο πανευρωπαϊκό της Πράγας ο αθλητής μας έσπασε ένα πλευρό κι αναγκάστηκε να σταματήσει ενώ πήγαινε πολύ καλά».

 

Έχουμε οικονομικά προβλήματα και τα είπαμε σε συνάντηση με τον κ. Ιωαννίδη, ο οποίος μας είπε πως εμείς και η κωπηλασία είμαστε οι καλύτερες ομοσπονδίες και υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει. Ελπίζω να έρθει αυτή η βοήθεια. Τώρα τελειώνουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα και ο μεγάλος στόχος είναι το παγκόσμιο στο Ρίο, όπου θα συμμετάσχει σίγουρα ο Ηλιάδης. Περιμένουμε τις κινήσεις της γενικής γραμματείας. Τα σωματεία δεν έχουν λάβει επιχορηγήσεις από το 2010. Μιλάμε για σωματεία αναγνωρισμένα σε όλη την Ελλάδα. Για μένα είναι βαρύ φορτίο, αλλά στα δύσκολα φαίνεται κανείς».

 

Πηγή: Sport-fm.gr

X