Θέμα στο troktiko ο ξεσηκωμός των (δήθεν) συλλόγων «μαϊμού»

“Με μηνύσεις προς τον εμπνευστή, δημιουργό και αποστολέα της καταγγελίας προς την ΓΓΑ, θα απαντήσουν τα σωματεία που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τα (δήθεν) σωματεία «μαϊμού» που βρίσκονται στη δύναμη της ΕΟ Τζούντο. Στην ετήσια ΓΣ της ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ, η ανάγνωση της καταγγελίας προκάλεσε την οργή των εκπροσώπων των σωματείων που αναφέρονταν σε αυτή, με την παλιά πρωταθλήτρια και νυν προπονήτρια του Εύαθλου, Έλενα Παλυβού, να παίρνει το λόγο και να απειλεί με μηνύσεις.

 

«Ο αγώνας που έχω δώσει εγώ και ο σύζυγός μου, Κωνσταντίνος Γάκης, από μικρή ηλικία μέσα στα τατάμι ως τζουντόκα με πολλές περγαμηνές και τώρα ως προπονητές, δεν είναι μαϊμού και γι` αυτό θα κινηθώ νομικά εναντίον του συντάκτη της καταγγελίας. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι περισσότεροι σύλλογοι που αναφέρονται στη σχετική καταγγελία και με τους οποίους έχω ήδη έρθει σε επαφή. Η λάσπη που δέχεται ο σύλλογός μου δεν θα περάσει έτσι και θα φτάσω όσο το δυνατόν πιο ψηλά προκειμένου να βρεθώ ενώπιος-ενωπίω με τον δειλό καταγγέλοντα που δεν είχε τα κότσια να μιλήσει ανοικτά. Ο ίδιος άνθρωπος δεν μπορεί να μας δει ούτε στα μάτια, αφού μόλις ζήτησα να πάρω το λόγο στη ΓΣ ετράπη σε φυγή από την αίθουσα. Την ώρα που έστελνε την καταγγελία στη γγΑ, ζητούσε να συμπράξουμε μαζί με την ανύπαρκτη αντιπολίτευση της οποίας ηγείται. Ντροπή τους», είπε η Παλυβού.

 

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της ΓΣ εγκρίθηκε ομόφωνα ψήφισμα κατά όλων όσοι επιχειρούν να διαβάλουν το άθλημα. «Καταδικάζουμε τις υπόγειες μεθοδεύσεις των εξυγιαντών του Ελληνικού Τζούντο, που μπροστά στο προσωπικό τους όφελος, δημιουργούν λάθος εντυπώσεις στην αθλητική ηγεσία της χώρας αλλά πάνω απ` όλα στην κοινή γνώμη, για το άθλημα που υπηρετούμε από κάθε θέση. Ζητάμε, τη βοήθεια της αθλητικής ηγεσίας αλλά και των φίλων του τζούντο ώστε να σβήσουμε οριστικά τις μαύρες σελίδες που κάποιοι προσπάθησαν να γράψουν στην ιστορία του αθλήματος. Τα τραύματα που δημιούργησαν στο τζούντο τα ψέματα 2-3 “εξυγιαντών”, πρέπει και θα κλείσουν άμεσα με την παρέμβαση του ΓΓΑ, τον οποίο θεωρούμε και αρμόδιο για την αποκατάσταση του κύρους που έχει το τζούντο εντός συνόρων».”

 

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK εδώ

X