Η ΤΕ Βορείου Ελλάδας έκοψε με… είδηση την πίτα της

Σε μια λαμπρή τελετή που φιλοξενήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, η Τοπική Επιτροπή Τζούντο Βορείου Ελλάδας έκοψε την πίτα της. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, ο οποίος και τιμήθηκε από τον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής, Γιώργο Γλαρό. Ακόμη, τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν στον “χρυσό” Ολυμπιονίκη της Αθήνας, Ηλία Ηλιάδη, στον εθνική προπονητή, Νίκο Ηλιάδη και τον πρόεδρο του Φίλιππου Αμυνταίου, Γρηγόρη Ηλιάδη.

 

Ακόμη, βραβεύτηκαν, οι πρωταθλητές που υπάγονται στο δυναμικό της ΤΕ Βορείου Ελλάδας και συγκεκριμένα οι: Γρηγόρης Βοτίκας (Budo Club ΑΣ, πρωταθλητής εφήβων), Βαρβάρα Ακριτίδου (ΣΑΠΚ Νεάπολης, πρωταθλήτρια γυναικών), Άννα Συμενταρίδου (Κλειτομάχος, πρωταθλήτρια Νέων γυναικών) Χριστόφορος Ταρασίδης (Τζούντο Χαλκιδικής, πρωταθλητής Νέων ανδρών), Γιώργος Αζοίδης (Τζούντο Χαλκιδικής ΑΣ, πρωταθλητής Παίδων).

 

Ο πρόεδρος της ΕΟΤ, Βαγγέλη Σουφλέρης που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, προανήγγειλε ότι από εφέτος, το διεθνές τουρνουά “Αλεξάνδρεια” θα γίνεται στις κατηγορίες εφήβων/νέων, με στόχο από το 2008 να ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EJU).

 

“Ξεκινήσαμε ήδη με τον πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητικών Διοργανώσεων, Τρύφωνα Πέππα, μια προσπάθεια ώστε το διεθνές τουρνουά Αλεξάνδρεια από εφέτος να είναι πλήρως ανανεωμένο, με σκοπό από το 2008 να κοσμεί το επίσημο καλεντάρι της EJU”, είπε ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο.

 

 

 

X