Η Βραζιλιάνα Γκουαντρός στο δρόμο της Μπουκουβάλα

Η Βραζιλιάνα «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Κέτλειν Λίμα Γκουαντρός, θα βρεθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο δρόμο της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα, στον αγώνα που θα κρίνει την είσοδο στην οκτάδα των -57 κιλών, στο Γκραν Σλαμ της Μόσχας.

 

Στην κατηγορία συμμετέχουν συνολικά 30 αθλήτριες, με την τζουντόκα του Νικηφόρου Ανατολής Ιωαννίνων να αντιμετωπίζει στη α` φάση την 22χρονη Ρωσίδα, Ζάνα Στάνκεβιτς, στο βιογραφικό της οποίας δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διάκριση. Η (αναμενόμενη) πρόκριση στη φάση των «16» θα φέρει την Μπουκουβάλα αντιμέτωπη με τη νικήτρια της συνάντησης Μάρλεν Χέιν (Γερμανία)-Γκουαντρός. Η Χέιν, η οποία πριν από επτά χρόνια στο τουρνουά του Λέοντινγκ είχε γνωρίσει την ήττα από την Ελληνίδα τζουντόκα, μέσα στο 2010 έφτασε στην κατάκτηση ενός μεταλλίου και συγκεκριμένα του χάλκινου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ταλίν.

 

Στους άνδρες, ο Λαυρέντης Αλεξανίδης στα -66 κιλά θα αντιμετωπίσει στη φάση των «32» τον Γεωργιανό Σαλβά Καρντάβα, ενώ στα -73 κιλά, ο Αρης Κοτανίδης θα αναμετρηθεί με τον Λευκορώσο, Ιχάρ Μάσκο, επίσης στους «32». Στις δύο κατηγορίες συμμετέχουν από 50 τζουντόκα.

 

LINK: Φύλλα αγώνα

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

X