ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΟΤ: Ο Βαγγέλης Σουφλέρης πρόεδρος έως το 2012

Με ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, ο Ευάγγελος Σουφλέρης ανανέωσε για ακόμη μία τετραετία, τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΟΤ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

Η σειρά των τακτικών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, βάσει των σταυρών προτίμησης που συγκέντρωσαν ήταν: 1) Βαγγέλης Σουφλέρης, 2) Αναστασία Σταυριά, 3) Αναστάσιος Μητρόπουλος, 4) Θεόφιλος Γκίτσας, Αναστάσιος Φυσικόπουλος, 6) Γιάννης Καφενταράκης, Θεμιστοκλής Χαμογεωργάκης, 8) Γιώργος Γλαρός, 9) Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος, Θεοφάνης Στουκογεώργος, 11) Γιώργος Πετσέτας, 12) Μαϋα Ηλιάδη, 13) Σβετλάνα Μισαίλοβα, 14) Νικόλαος Κουτρουβίδης, 15) Αθανάσιος Παρθένης.

 

Μετά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε και η συγκρότησή του ως εξής: 

 

Πρόεδρος

Ευάγγελος Σουφλέρης

Γενικός Γραμματέας

Αναστασία Σταυριά

Ταμίας

Νικόλαος Κουτρουβίδης

Αντιπρόεδρος Α΄

Αναστάσιος Φυσικόπουλος

Αντιπρόεδρος Β΄

Αναστάσιος Μητρόπουλος

Αντιπρόεδρος Γ΄

Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θεοφάνης Στουκογεώργος

Αναπλ. Ταμίας

Γιάννης Καφενταράκης

Έφορος Υλικού

Θεόφιλος Γκίτσας

Μέλος

Θεμιστοκλής Χαμογεωργάκης

Μέλος

Γιώργος Γλαρός

Μέλος

Μαϋα Ηλιάδη

Μέλος

Σβετλάνα Μισαίλοβα

Μέλος

Αθανάσιος Παρθένης

Μέλος

Γιώργος Πετσέτας

 

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Ειρήνη Τάκαλου και Νικόλαος Χριστόπουλος-Καλλιτσιώτης.

 

Η ψηφοφορία της Εξελεγκτικής Επιτροπής ανέδειξε πρώτο σε ψήφους, τον Νικόλαο Έξαρχο, ενώ ακολούθησαν οι Χριστόφορος Αντωνιάδης και Σουλτάνα Φυσικοπούλου.

 

Όσον αφορά στη γενική συνέλευση, εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός για το χρονικό διάστημα 1/1/2008-31/8/2008.

 

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΕΟΤ, Ευάγγελος Σουφλέρης, τόνισε: «Το τζούντο ήταν και παραμένει ενωμένο. Αυτό ήταν το μήνυμα και της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, από την οποία νικητής βγήκε το ίδιο το άθλημα. Η επόμενη μέρα του ελληνικού τζούντο θα είναι εξίσου καλή ή και ακόμη καλύτερη από την τετραετία που διανύσαμε και στην οποία πανηγυρίσαμε ουκ ολίγα μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις. Υπάρχει το υλικό ώστε το άθλημα να παραμείνει ψηλά σε παγκόσμιο επίπεδο για ακόμη πολλά χρόνια».

 

X