Δηλώσεις Βλ. Παπαδόπουλου για Λυμπεροπούλου, Ασλανίδου

Το πρώτο αγωνιστικό τεστ για την ομάδα των κορασίδων μέσα στο 2007 στέφθηκε από επιτυχία, αφού η ελληνική ομάδα κατάφερε στο τουρνουά Α` κατηγορίας που διεξήχθη στο Κίεβο της Ουκρανίας να κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά και μια 7η θέση. Πρωταγωνίστριες των ελληνικών επιτυχιών η Ελπίδα Ασλανίδου, η οποία κατετάγη 3η στα +70 κιλά, ενώ στην ίδια κατηγορία, όπου έλαβαν συνολικά μέρος 15 αθλήτριες, η Βασιλική-Παναγιώτα Λυμπεροπούλου, στην πρώτη διεθνή συμμετοχή της, ήταν 7η.

    “Η Λυμπεροπούλου, στην πρώτη εμφάνισή της σε διεθνές τουρνουά, κατάφερε να πετύχει δύο νίκες και να δείξει κάποια πολύ καλά στοιχεία, τα οποία τα είχα διαπιστώσει και στο πρωτάθλημα του Λουτρακίου. Έχει δυνατότητες και με σωστή δουλειά θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Αντίθετα, από την Ασλανίδου περιμένω ακόμη περισσότερα πράγματα. Δεν φτάνει μόνο ένα μετάλλιο. Μπορεί στο μέλλον να αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για το ελληνικό γυναικείο τζούντο, όμως χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια” τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟ Τζούντο.

    Η ελληνική ομάδα θα παραμείνει στο Κίεβο έως και την Τετάρτη, προκειμένου να λάβει μέρος στο προπονητικό καμπ που διεξάγεται στην ουκρανική πρωτεύουσα, ενώ η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τις γυναίκες θα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Ιανουαρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας.

X